Cocktail blog

πλυντήριο αυτοκινήτων AUTO GP


34€ για βιολογικό καθαρισμό σαλονιού, ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου (εσωτερικό & εξωτερικό), γυάλισμα με τεχνολογία νανο, πλύσιμο μηχανής, ελαστικών και ζαντών από το πλυντήριο αυτοκινήτων AUTO GP, αξίας 95€. Έκπτωση 64,21%

 τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 6972 732423 & στο 2310 796700.

    • Βιολογικό καθαρισμό σαλονιού και πλήρες εσωτερικό καθάρισμα για ένα αυτοκίνητο.
    • Εξωτερικό πλύσιμο με κερί & τεχνολογία νανο - ΤΕΦΛΟΝ.
    • Πλύσιμο & γυάλισμα του κινητήρα, ελαστικών και ζαντών.
    • Προστασία του χρώματος απο ειδικές καιρικές συνθήκες και ρύπανση και προστασία του χρώματος απο καιρικές συνθήκες και περιτώματα πουλιών.
  • Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται καθημερινά από τη Δευτέρα έως και τη Κυριακή 08:00-20:00, εξαιρούνται οι αργίες και οι εορτές.
  • Για τους αγοραστές της προσφοράς ισχύει ότι το επόμενο εξωτερικό πλύσιμο (μόνο) με κερί και τεχνολογία νάνο θα γίνει μόνο με 5€.
  • Για τους αγοραστές του κουπονιού ισχύει επιπλέον έπτωση 20% στα αξεσουάρ και προιόντα του καταστήματος ή  σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
  • Για όσους αγοράσουν το κουπόνι και εργάζονται στην βιομηχανική περιοχή της ΣΙΝΔΟΥ , μπορούμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας από τον εργασιακό χώρο σας και να σας το παραδώσουμε επίσης.
  • Η ΑUTO GP έχει τις εγκαταστάσεις της στην Σίνδο , στην οδό Κομνηνών 56 με πολύ εύκολη πρόσβαση στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας αλλα και προς την οδό προς την βιομηχανική περιοχή της Σίνδου και προς την παλιά Εθνική Θεσσαλονίκης - Χαλκηδόνας.
  •  
    AUTO GP
    • Διεύθυνση: Κομνηνών 56, Σίνδος, Θεσσαλονίκη
    • Τηλέφωνο: 2310 796700
    • Email: gourounidisautogp@gmail.com 
    Πληροφορίες για την επιχείρηση
    AUTO GP ....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Μετά από 10 χρόνια πείρας και προσωπικής εργασίας , ο Παναγιώτης Γουρουνίδης το Δεκέμβριο 2009 επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ιδρύοντας την διάσημη πιά ΑUTO GP και δημιουργεί τις νέες του εγκαταστάσεις στην Σίνδο, στο 56 της οδού ΚΟΜΝΗΝΩΝ, που ενώνει περιφερειακά την βιομηχανική περιοχή της Σίνδου με την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Η AUTO GP θεωρεί και πιστεύει ότι το αυτοκίνητο στις μέρες μας αποτελεί το δημοφιλέστερο από τα γκάτζετς που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά. Η AUTO GP θα σας βοηθήσει να λάμψετε μαζί με το αγαπημένο σας τετράτροχο με τις υπηρεσίες που έχει την ικανότητα να σας προσφέρει.
     
    Ο στόχος της AUTO GP είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων σας με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε υπηρεσίες πολύ καλύτερες από το αναμενόμενο προσδοκώντας την επικείμενη συνεργασία σας. Στην AUTO GP , το αυτοκίνητο σας μπορεί να απολαύσει εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο με το χέρι, με νανοσυστήματα ΤΕΦΛΟΝ, γυάλισμα, κέρωμα, ειδικό ολοκληρωμένο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ σαλονιού, καθαρισμό φαναριών, συντήρηση δερμάτων, XENON LIGHTS, γυάλισμα και συντήρηση πλαστικών μερών, λείανση και γυάλισμα βαφής, φινίρισμα, προστασία, σφραγισμα βαφής, καθαρισμός κρυστάλλων με κρέμα και γυάλισμα ελαστικών (τροχοί ), ενω πλένεται η μηχανή με πολύ προσεκτικό τρόπο με πλήρη προστασία των ευπαθών και δύσκολων μερών της.
     
    Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι η AUTO GP.
    ©2011 Δεδομένα χάρτη Tele Atlas - Όροι χρήσης
    Χάρτης
    Κομνηνών 56, Σίνδος,
    Θεσσαλονίκη


    Δες μεγαλύτερο χάρτη
    tsoonami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: