Cocktail blog

Face & Body Day Spa



Face & Body Day SpaΑλεξάνδρου Φλέμινγκ 10, 
κέντρο Θεσσαλονίκης 
τηλ.: 2310 848211
To Face & Body Day Spa είναι ένα νόμιμο Επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής, ενώ υπεύθυνη αισθητικός και ιδιοκτήτης είναι η κ. Δήμη Κουλιστανίδου. Σ’ ένα νέο, καλαίσθητο, καθαρό, ξεκούραστο και κυρίως φιλικό περιβάλλον, που τηρεί αυστηρά τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής, που καθορίζονται από τη Διεύθυνση

Δημόσιας Υγείας, δίνονται εξατομικευμένες λύσεις με υπευθυνότητα και εγγύηση αποτελέσματος, σε κάθε ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα, ο σύγχρονος άνδρας, οι έφηβοι και οι νέοι, στο πρόσωπο και στο σώμα, σε τιμές ασυναγώνιστα χαμηλές, χωρίς προπληρωμένα πακέτα και με δώρα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, συμπληρώνοντας την περιποίησή σας. Στo Face & Body Day Spa, κάθε γυναίκα, άνδρας, έφηβοι και νέοι είναι μοναδικοί!

Lifting ματιών & lip fix

Η περιποίηση ματιών και lip fix είναι μία υπέρ δραστική, εξειδικευμένη ενυδατική - αντιγηραντική αγωγή ματιών και άνω χείλους. Θεραπεύει, προστατεύει και απομακρύνει τα σημάδια της γήρανσης, στο ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών και της περιοχής των χειλιών. Τα ενεργά δραστικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην αγωγή ματιών - χειλιών επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και αποκαθιστούν τα προβλήματα στην περιοχή των ματιών, όπως ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωσης, γήρατος, σακούλες, μαύρους κύκλους, οιδήματα, πτώση και αφυδάτωση βλεφάρων και στη περιοχή των χειλιών, όπως κάθετες μικρές ρυτίδες, ρυτίδες χαλάρωσης και χαλάρωση στο περίγραμμα των χειλιών. Χαρίζει ελκυστικά μάτια, νεανικό βλέμμα και ελκυστικά χείλη. Συστήνεται για κάθε τύπο δέρματος σε γυναίκες και άνδρες. Συχνότητα εφαρμογής 3 φορές την εβδομάδα για 12 ή περισσότερες συνεδρίες κατά περίπτωση.

Περιποίηση βαθιάς ενυδάτωσης

Η περιποίηση ενυδάτωσης είναι μία αγωγή βαθιάς ενυδάτωσης που καταπολεμά τους φυσικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες, που αυξάνουν την ξηρότητα και την ευαισθησία του δέρματος. Αποκαθιστά το υδρολιπιδικό προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας. Εξισορροπεί, αναζωογονεί, καταπραΰνει, απευαισθητοποιεί και ηρεμεί το πιο ευερέθιστο και ερεθισμένο δέρμα. Ακόμη επιτρέπει στο πρόσωπό σας να επανακτήσει μέρα με την ημέρα την ελαστικότητα, την απαλότητα, τη λάμψη και τη νεανική φρέσκια όψη. Συστήνεται για κάθε τύπο δέρματος με αφυδάτωση, σε γυναίκες και άνδρες. Συχνότητα εφαρμογής έως 3 φορές την εβδομάδα για 8 ή περισσότερες συνεδρίες κατά περίπτωση.

Περιποίηση σμηγματορυθμιστικής συσφικτικής αγωγής λιπαρού δέρματος με ανοικτούς πόρους

Η περιποίηση αυτή ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος, με αποτέλεσμα την οξυγόνωση του δέρματος και τη σύσφιξη των ανοιχτών πόρων. Καθαρίζει, εξυγιάνει, κλείνει τους πόρους. Αναζωογονεί, ενυδατώνει, δυναμώνει και συσφίγγει το δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και την περιοχή γύρω από τα μάτια. Συστήνεται για λιπαρό και σμηγματορροϊκό δέρμα με ανοικτούς πόρους, σε γυναίκες, άνδρες, εφήβους και νέους. Συχνότητα εφαρμογής 2 έως 3 φορές την εβδομάδα για 6 ή περισσότερες συνεδρίες κατά περίπτωση.



Προβολή Face & Body Day Spa σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: