Cocktail blog

Hair Games-για να δώσετε μία πλήρη περιποίηση στα μαλλιά σας



Μαντινείας 57, 
Θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 838880 
Για τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται προϊόντα Wella.

δεν είναι εύκολο να είσαι μια τρίχα… 
...χρειάζομαι φροντίδα
....ωστόσο, είμαι πολυτάλαντη
...πότε επιμελημένη, πότε ατημέλητη...

 
Θα με δεις σε μαλλιά: λίγα, πολλά, αραιά, ή πυκνά, φουντωτά, κυματιστά, μπούκλες, ίσια, σγουρά, 
σε διάφορα χρώματα, σε διάφορα απλά ή πιο πολύπλοκα σχέδια!
Τα μαλλιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση κάθε ανθρώπου. Για όλα αυτά και για άλλα πολλά μπορείτε να δώσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο Hair Games! Η Σοφία Παυλίδου, επιστρέφοντας από τη Γερμανία, όπου σπούδασε κομμωτική, παρακολουθώντας σεμινάρια σε διάφορες πόλεις στη Γερμανία και στην Ελλάδα, και σε συνεργασία με καταξιωμένα ονόματα στο χώρο της κομμωτικής TONI & GUY, VIDAL SASSOON και τις καλύτερες εταιρείες επαγγελματικού καλλωπισμού WELLA, KYANA, TONI & GUY, TIGI, SEXY HAIR, δημιούργησε ένα ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον, όπου κυριαρχούν ο σεβασμός, η φιλικότητα, η ευγένεια και οι επιθυμίεςκάθε πελάτη!
Με εμπειρία δεκαπέντε χρόνων, γνώσηδιάθεση και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις και τεχνικές, εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση, μέσα από μια πλούσιαγκάμα υπηρεσιών, άριστης ποιότητας και τεχνικών που ποικίλλουνγια όσους προτιμούν είτε την κλασική ομορφιά είτε κάτι πιο ανατρεπτικό είτε απλά όμορφα κουρέματα είτε πιο πολύπλοκες εικόνες σε χρώμα και styling που ξεχωρίζουν πάντα. Ιδέες, προτάσεις, στιλ, αλλαγές, όλα γίνονται με τις σωστές τεχνικές, στους σωστούςχρόνους, με την απαραίτητη υγιεινή!
Συμβουλευτείτε το Hair Games για να αναδείξετε τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας με τη χρωματολογική και προσωπολογική ανάλυση, με τη διάγνωση και θεραπεία, με νέα χτενίσματα και τεχνικές (spa - οξυγονοθεραπεία μαλλιών) που ταιριάζουν με τον τύπο και την προσωπικότητά σας.
Απολαύστε λοιπόν όλες τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου μέσα από τηνιδιαίτερη περιποίηση των κομμώσεων και τις προσιτές τιμές του Hair Games, που θα σας κερδίσει!
Προβολή Hair Games σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: