Cocktail blog

Πως ονόμασαν την κόρη τους οι Beckham


Έχουμε ακούσει διάφορα τρελά ονόματα που δίνουν οι celebrities στα παιδιά τους, όμως να τα βαφτίζουν με αριθμό, πρώτη φορά το ακούμε... Για τους David και Victoria Beckham ο λόγος, οι οποίοι υποδέχτηκαν χθες το πρώτο τους κοριτσάκι και αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Harper Seven Beckham!

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανακοίνωσε το όνομα της μικρής στη σελίδα του στο Facebook, εννιά ώρες μετά τον τοκετό: "Είμαι πολύ περήφανος και ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την γέννηση της κόρης μας Harper Seven Beckham. Ζυγίζει 3.5 κιλά. Η Victoria είναι καλά στην υγεία της και τα αδέρφια της είναι χαρούμενα που θα έχουν μια μικρή αδερφή", έγραψε ο David.
Μετά από αυτήν του την ανάρτηση, τα twitter των διάσημων φίλων τους πήραν φωτιά και άρχισαν να στέλνουν συγχαρητήρια μηνύματα στο ζευγάρι. Τις ευχές τους στο ζευγάρι έστειλαν και ο πρίγκιπας William με την Catherine.
Γιατί, όμως, επέλεξαν να δώσουν αυτό το όνομα στη μικρή; Το νούμερο εφτά, είναι ο αριθμός της φανέλας με την οποία αγωνίζεται ο David στην Manchester United και η οικογένεια Beckham το θεωρεί πολύ τυχερό νούμερο. Όσο για το Harper; Είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα στις ΗΠΑ, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια και φαίνεται πως ήταν επιλογή της Victoria. Σημειωτέον, η σταρ έχει φωτογραφηθεί πολλάκις για το περιοδικό Harper's Bazaar. Τυχαίο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: