Cocktail blog

Λουκουμάδες της Γιαγιάς


Τηλ. επικοινωνίας: 2310 323140..Μια συνταγή που έρχεται από το 1956 και βασίζεται σε αγνά παραδοσιακά υλικά..Δυνατότητα επιλογής από διάφορα topping όπως: Λευκή σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, τρούφα, ζάχαρη άχνη και ινδοκάρυδο..Μια πρόταση χαράς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. .

Αλεύρι, μαγιά, μέλι, ελαιόλαδο, νερό και αλάτι, κανέλα, καβουρντιασμένο σουσάμι, ένα μπολ, μια  κουζίνα, πολλή αγάπη… και αν νομίζετε πως μερικά πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι τόσο απλά, αυταπατάστε. Η συνταγή που κρύβεται στη  καρδιά ενός καλού ζουμερού λουκουμά ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι μια τόσο απλή υπόθεση. Η συνταγή που μπορεί να κάνει τη διαφορά χρειάζεται αυτό το απαραίτητο touch που κρύβουν μυστικά όλοι οι μύθοι αυτής της ζωής.
/62/00/1309786260062.jpg
Ομοίως και οι Λουκουμάδες της γιαγιάς. Με μια κρυφή ωραία συνταγή που χάνεται σε εκείνες τις πρώτες ένδοξες μέρες, στα 1956, όταν άνοιγαν τις πόρτες τους για πρώτη φορά στην αγκαλιά του Βαρδάρη, μπόρεσαν και έχτισαν σιγά σιγά τον πολύτιμο μύθο τους. Χτίζοντας μια ιστορία που βασίζεται σε μια από τις πιο γλυκές συνήθειες της πόλης.Όταν η παράδοση συναντά την ποιότητα έχουμε μόνο τέτοια αποτελέσματα. Δοκιμάστε τους Λουκουμάδες της Γιαγιάς και θα μας καταλάβετε.
Ωράριο λειτουργίας:
19:00 με 23:00.


Λουκουμάδες της Γιαγιάς

Δημητρίου Στεφάνου 2 & Παπαναστασίου
54250 Θεσσαλονίκη
Λουκουμάδες της Γιαγιάς, Θεσσαλονίκη, 54250, Δημητρίου Στεφάνου 2 & Παπαναστασίου 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: