Cocktail blog

Δείτε το εσωτερικό του Burj Al Arab & Hotel Atlantis ,το μοναδικό ξενοδοχείο 7 αστέρων στον κόσμο


Burj Al Arab εικόνεςΌντας το μοναδικό ξενοδοχείο 7 αστέρων στον κόσμο και με τις υπηρεσίες και ανέσεις αρκετά για να περιποιηθείτε ακόμα και οι θεοί, το Burj Al Arab θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη χρέωση στους επισκέπτες ένα τέλος εισόδου περίπου Rs.5000 ($ 100 περίπου).

Μετά την γραφική περιήγηση, αν είστε δελεαστεί να περνούν περισσότερο χρόνο εδώ, οι επιλογές σας ξεκινούν από ένα μέτριο Rs.50, 000 (1000 $ περίπου) και να επεκταθεί σε ένα σημαντικό 13 lakh (28.000 δολάρια περίπου) για κάθε διανυκτέρευση.
Το Burj Al Arab κατασκευάστηκε με τη ΗΤΑΝ Συνεργάτες Atkins Overseas , με την έννοια αρχιτέκτονα Wills κ. Thomas Wright , και η εσωτερική διακόσμηση ανέλαβε η ομάδα από το KCA Διεθνούς , με επικεφαλής τον κ. Kuan Chew.
Εδώ είναι μερικά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του Burj Al Arab:

Burj Al Arab δύο υπνοδωματίων deluxe σουίτα
Burj Al Arab
Η είσοδος στο Royal Suite
Burj Al Arab
Royal Suite
Burj Al Arab
Άλλη άποψη της Royal Suite
Burj Al Arab
Burj Al Arab προεδρικές μπάνιο

Burj Al Arab
Το τζακούζι
Burj Al Arab
Burj Al Arab Assawan Spa & Health Club είσοδο
Burj Al Arab
Burj Al Arab Assawan Spa & Health Club
Burj Al Arab
Το Ballroom
Burj Al Arab εσωτερικό
Αλ Mahara Εστιατόριο
Burj Al Arab εσωτερικό
Burj Al Arab εσωτερικό

Burj Al Arab εσωτερικό
 δείτε το βίντεο)
Burj Al Arab είναι διάσημη για να πάει κανείς εκείνο το πρόσθετο μίλι για παρακαλώντας τους επισκέπτες του. Και αν τυχαίνει να είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον πλανήτη θα είναι ευχάριστος αρκετά για να μετατρέψουν τους ελικοδρόμιο για να παίξετε!
Burj Al Arab τένις
Η παραπάνω εικόνα είναι ένας υπολογιστής δεν μεταβάλει μία. Κάποτε, όταν Ρότζερ Φέντερερ και Andre Agassi ήταν στο Ντουμπάι για ένα τουρνουά, που κλήθηκαν να παίξουν μερικούς γύρους στο ελικοδρόμιο-μετατρέπεται-γήπεδο τένις του Burj του. Δέχτηκαν την πρόσκληση και πιστεύουμε ότι ηταν πραγματική διασκέδαση.
Και εδώ είναι το βίντεο:
 μέσα σε Burj Al Arab 7 αστέρων ξενοδοχείο, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: