Cocktail blog

GPoint-κομμωτήριο



, Δευτ. 10.00 - 17.00, Τρ. έως Παρ. 10.00 - 20.00 και Σάβ. 09.00 - 16.00,
Μορκεντάου 9, 
Θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 238788


Το κομμωτήριο GPoint δημιουργήθηκε το 2001 και αποτελεί τη νέα εποχήστο χώρο των κομμωτηρίων με σύγχρονες αντιλήψεις για το χώρο της μόδας, και όχι μόνο! Κάθε χρόνο η συμμετοχή του σε παρουσιάσεις στους μεγαλύτερους οίκους κομμωτικής σε Παρίσι, Λονδίνο, Πράγα, Μόναχο κ.ά.,αποτελεί απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αισθητικής μέσα από ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, ένα περιβάλλον στο οποίο η ευαισθητοποίηση των συνεργατών στην υγιεινή έχει πρωταρχικό ρόλο!
Ως GPoint που σέβεται το όνομά του, τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει παρά απόλυτη γυναικεία ευχαρίστηση; Ως κομμωτήριο δε, που διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευμένους στο εξωτερικό, όλες τιςνέες επί κεφαλής τάσεις και συμμετοχές σε διεθνή catwalks, όπως αυτό το up coming του Gavello, το GPoint είναι ένας χώρος περιποίησης και ομορφιάς που απευθύνεται στις πανηδονίστριες της ωραίας, πρωτότυπης, προσεγμένης και εντυπωσιακής εμφάνισης.
Μοντέρνες coups, προσαρμοσμένες πάντα έτσι ώστε να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας, χτενίσματα - καλλιτεχνήματα, που σημειωτέον "κρατάνε" κιόλας, και θεραπείες που κρατούν την τρίχα μας στην... τρίχα, είναι μερικές μόνο από τις εξειδικεύσεις του GPoint.
Σε ένα φιλικό περιβάλλον, οι ειδικοί είναι πάντα πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί μας, να μας προτείνουν γραμμές και χρώματα και τελικά να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να... πάρουμε κεφάλι!

GPointΜορκεντάου 9, 
Θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 238788

Προβολή GPoint σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: