Cocktail blog

Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο Ο Μαέστρος



Τηλ. κρατήσεων: 2310 428298.Σε έναν ήσυχο δρόμο στην Καλαμαριά θα δοκιμάσετε κορυφαίους παραδοσιακούς μεζέδες της πόλης.Προϊόντα αποκλειστικά ελληνικά.Αυθεντικά σουτζουκάκια Σμυρναίικα και σπεσιαλιτέ όπως σκουμπρί καπνιστό.
.

Μαέστροι δεν υπάρχουν μόνο στη μουσική. Υπάρχουν οπουδήποτε χρειάζεται κάποιος να συνθέσει ένα αρμονικό σύνολο από ετερόκλητα στοιχεία. Η μαγειρική είναι από τις πιο χαρακτηριστικές -και απαιτητικές- περιπτώσεις.
Ύστερα από πολλές επιτόπιες «γευσιγνωσίες» καταλήξαμε στο ότι Ο Μαέστρος στην Καλαμαριά δημιουργεί τις καλύτερες γαστρονομικές ενορχηστρώσεις που ευφραίνουν όχι την ακοή αλλά τη γεύση μας. Η παρτιτούρα περιλαμβάνει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα που μετουσιώνονται σε πεντανόστιμα πιάτα και σπεσιαλιτέ που όχι μόνο δοκιμάζονται αλλά και συζητιούνται από στόμα σε στόμα.
/92/82/1312186808292.jpg
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις τα γνήσια σμυρναίικα σουτζουκάκια που μυρίζουν Πόλη, ή το καπνιστό σκουμπρί, ιδανικό για να το συνδυάσετε με το ούζο ή το τσίπουρο σας. Οι επιλογές πολλές που ξαφνιάζουν τόσο με τη νοστιμιά όσο και με την πρωτοτυπία τους όπως παστά (λακέρδα, σκουμπρί, χέλι, παστουρμάς θαλάσσης), σαλιγκάρια στιφάδο, βουβαλίσια μπιφτέκια, λουκάνικα και μπριζόλες αλλά και χταπόδι, μυδοπίλαφο, ή σουπιές.
/40/83/1312186808340.jpg
Ανοιχτό από το πρωί, ο Μαέστρος είναι ιδανική επιλογή για ένα τσιπουράκι ή για μεσημεριανό με την οικογένεια σας έως αργά το βράδυ όπου μπορείτε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με την παρέα σας.
Εξάλλου, είπαμε, όλα είναι θέμα μαέστρου. Κι εδώ τον έχουμε στο πιάτο μας
προσφορά για Μαέστρος Θεσσαλονίκη

Μαέστρος

Μητρ.Καλλίδου και Καρ.Δημητρίου 22
55131 Θεσσαλονίκη
http://www.omaestros.gr
Μαέστρος, Θεσσαλονίκη, 55131, Μητρ.Καλλίδου και Καρ.Δημητρίου 22
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: