Cocktail blog

Σχολή Blue Diving Center, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής



Τηλ. επικοινωνίας: 6974 727396, 6932 495859 & 23730 26959.Το μάθημα περιλαμβάνει 30 λεπτά θεωρητικής κατάρτισης, 45 λεπτά πρακτικής και σειρά υποβρύχιων ασκήσεων.Παρέχεται πλήρης εξοπλισμός κατάδυσης και συνοδεία εκπαιδευτή καταδύσεων.Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας.


Από τη στιγμή που γεννιέται, ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος στράφηκε στον υποβρύχιο κόσμο. Το όνειρο της παραμονής και της εξερεύνησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος παρέμεινε ζωντανό μέχρι και σήμερα.
Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που περιστοιχίζεται από θάλασσα, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε το συναρπαστικό κόσμο του θαλάσσιου βυθού και της αυτόνομης κατάδυσης. Για να γίνει όμως αυτό θέλουμε τους καλύτερους και πιο έμπειρους «ξεναγούς» του θαλάσσιου βυθού δίπλα μας.
Η σχολή κατάδυσης PADI «Blue» είναι ακριβώς αυτό. Η σχολή προσφέρει υποβρύχια εκπαίδευση-μαθήματα όλων των επιπέδων στην αυτόνομη κατάδυση στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας. Μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας υποβρύχια επαφή ή να ακολουθήσετε αμέσως τα προγράμματα –«σχολεία» του οργανισμού PADI, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας στην αυτόνομη κατάδυση (Scuba Diving). Εδώ σας παρέχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την καταδυτική σας «καριέρα» με τα προγράμματα BUBBLE MAKER (όριο ηλικίας 8 ετών και άνω) ή με το DISCOVER SCUBA DIVING (όριο ηλικίας 10 ετών και άνω). Τα προγράμματα περιλαμβάνουν θεωρητικό μάθημα 30 λεπτών περίπου και αμέσως μετά πρακτικό μάθημα. Οι έμπειροι εκπαιδευτές, που θα σας συνοδεύουν διαρκώς, θα σας ξεναγήσουν στο φανταστικό υποβρύχιο κόσμο. Στο τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό του προγράμματος που ακολούθησαν.
Αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη σε όλη σας την ζωή.
Ενώ έχετε ήδη κάνει τα πρώτα σας βήματα στην αυτόνομη κατάδυση, μπορείτε να ξεκινήσετε με το πρώτο σας πτυχίο, το SCUBA DIVER COURSE (ελάχιστος χρόνος προγράμματος 2 μέρες) ή με το OPEN WATER DIVER COURSE (ελάχιστος χρόνος προγράμματος 4 μέρες). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καταδυτικές σας ικανότητες ώστε να γίνετε ένας έμπειρος Αυτοδύτης. Στο τέλος του προγράμματος, θα πάρετε την πιστοποίηση-πτυχίο του οργανισμού PADI, για το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει το οποίο είναι αναγνωρισμένο σε όλες τις χώρες του κόσμου (πάνω από 150 χώρες).
προσφορά για Blue Diving Center Θεσσαλονίκη

Blue Diving Center

Αγ. Γεωργίου 26
63200 Χαλκιδική
http://www.bluedivingcenter.com/
Blue Diving Center, Χαλκιδική, 63200, Αγ. Γεωργίου 26
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: