Cocktail blog

HydroAction-Διθέσιο Θαλάσσιο Ποδήλατο Seacycle Twin


προσφορά για HydroAction Special Deal

Τηλ. επικοινωνίας 6977 457925.

Ένας χρόνος εγγύηση. 
Εξαιρετικά διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και τέσσερα άτομα.Καινοτόμες λύσεις για την άθληση και την αναψυχή στο νερό. Προϊόντα που προσφέρονται για άσκηση, ψυχαγωγία ή περιήγηση με ασφάλεια.Ασφάλεια, ποιότητα κατασκευής και χαμηλό κόστος με υψηλούς δείκτες αξίας/τιμής.



Θέλετε να πάτε εκδρομή στο απέναντι νησάκι ή στον παρακάτω κολπίσκο, να κάνετε το γύρο του νησιού και δεν έχετε σκάφος ή δίπλωμα; Θέλετε να αθλείστε το καλοκαίρι στη θάλασσα με παρέα, αλλά δεν σας ταιριάζει το κανό-καγιάκ ή θέλετε να έχετε και παρέα και εφόδια μαζί σας; Το Seacycle Twin είναι μια νέας τεχνολογίας εκδοχή του παλιού θαλάσσιου ποδηλάτου, με σαφή προσανατολισμό στην ασφάλεια και στην άθληση. Μπορείτε να διασχίσετε με υψηλή ταχύτητα μεγάλες αποστάσεις, να παίξετε με κύματα πάνω από ένα μέτρο (μέχρι 1,5 μ.) με ασφάλεια, να ψαρέψετε με το καλάμι σας κ.ο.κ.
/97/07/1312283280797.jpg
Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Παίρνει μέχρι 4 επιβάτες συνολικού βάρους 550 lbs. Το τιμόνι μπορεί να ελέγχεται και από τους δυο αναβάτες. Η θέση οδήγησης προσαρμόζεται στα ανατομικά χαρακτηριστικά του κάθε αναβάτη, για άτομα ύψους από 1,22 έως 2,13. Συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται σε λιγότερο από 20 λεπτά χωρίς εργαλεία. Μεταφέρεται σχετικά εύκολα στη σχάρα και στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Η μηχανή του Seacycle είναι το συμπαγές και εξαιρετικά αποδοτικό (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) σύστημα ποδηλάτησης (γυρίζει αυτόματα σε όρθια θέση αν έρθει αντιμέτωπο με κάποιο μεγάλο εμπόδιο ή βγαίνοντας στη στεριά). Οι προπέλες του είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό που αντέχει στις συγκρούσεις και σχεδιασμένες με υπολογιστή για βέλτιστη επίδοση και απόδοση. Η σφραγισμένη θήκη της μονάδας παρέχει διαρκή λίπανση σε όλα τα κινούμενα μέρη του για 10000 ώρες χρήσης.
/27/08/1312283280827.jpg
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας έλεγχος για το τέντωμα της αλυσίδας μετά τις πρώτες 10 ώρες χρήσης όπως σε κάθε ποδήλατο. Το  Seacycle  έχει σχεδιασθεί ως ένα σκάφος το οποίο θα σας διασκεδάσει και θα σας γυμνάσει με ασφάλεια, σεβασμό στο περιβάλλον και οικονομία για πολλά χρόνια.

HydroAction

hydroaction@hydroaction.gr
+30 6977 457925
http://www.hydroaction.gr/
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: