Cocktail blog

21 jQuery plugins Slideshow για την ιστοσελιδα σας

Galleria


1. lightbox jQuery

jQuery lightbox plugin είναι απλή, κομψή, διακριτική, δεν χρειάζεται πρόσθετη σήμανση και χρησιμοποιείται για την επικάλυψη εικόνων στην τρέχουσα σελίδα μέσα από τη δύναμη και την ευελιξία του jQuery `s επιλογέα.
jQuery lightbox

2. GalleryView

GalleryView στοχεύει να παρέχει στους χρήστες jQuery με ένα ευέλικτο, ελκυστικό περιεχόμενο γκαλερί που είναι και εύκολο να υλοποιηθεί και ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα για να προσαρμόσετε.
gallery-view

3. Popeye

Popeye δημιουργεί ένα ενσωματωμένο γκαλερί εικόνων από μια μη διατεταγμένη λίστα των εικόνων. Η γκαλερί διαθέτει έξυπνο διεύρυνση εικόνα inline, δηλαδή τη διευρυμένη εικόνα απλώνεται πάνω από το περιεχόμενο του ιστοτόπου χωρίς να προσθέσετε μια οπτική επικάλυψη του συνόλου της ιστοσελίδας.Παραμένει σταθερό με το ένα άκρο στο πρωτότυπο τις συντεταγμένες του, έτσι ώστε μια αίσθηση συνεκτικότητας δημιουργείται στο περιβάλλον του χρήστη
Popeye

4. Pikachoose

Pikachoose είναι ένα ελαφρύ Jquery plugin που επιτρέπει την εύκολη παρουσίαση των φωτογραφιών με τις επιλογές για προβολές διαφανειών, κουμπιά πλοήγησης, και να παίξει auto. Pikachoose έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί εύκολα, εύκολο στην οργάνωση, μπορειτε να εγκαταστήσετε PikaChoose στην ιστοσελίδα σας για σας.
pikachoose

5. Galleria

Galleria είναι μια συλλογή εικόνων JavaScript σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να πάρει μια απλή λίστα με τις εικόνες και να το μετατρέψει σε ένα ίδρυμα των πολλαπλών ευφυών σχέδια γκαλερί, κατάλληλο για κάθε έργο.
Galleria

6. Galleriffic

Galleriffic είναι ένα jQuery plugin που παρέχει μια πλούσια και βελτιστοποιημένη για το χειρισμό μεγάλου όγκου φωτογραφιών.
Galleriffic

7. jQZoom

JQZoom είναι ένας μεγεθυντικός φακός εικόνα javascript χτισμένο στην κορυφή του δημοφιλούς jQuery javascript framework.jQzoom είναι ένα μεγάλο και ένα πολύ εύκολο στη χρήση script για να μεγεθύνετε ό, τι θέλετε.
jqzoom

8. υπερμέγεθες

Υπερμέγεθες είναι μια γκαλερί εικόνα που χτίστηκε από buildinternet.com και είναι σε θέση να παρουσιάσεις τις εικόνες με πλήρη οθόνη. Εκτός από αυτό, έχει πλήκτρα πλοήγησης που επιτρέπουν την παύση / αναπαραγωγή και προς τα εμπρός / πίσω.
υπερμέγεθες

9. slideViewer

slideViewer είναι ένα ελαφρύ (3.5Kb) jQuery plugin που επιτρέπει να δημιουργήσετε άμεσα μια γκαλερί εικόνων γράφοντας μόνο λίγες γραμμές κώδικα HTML, όπως είναι μια μη διατεταγμένη λίστα των εικόνων.
slideviewer

10. Easy Slider

Εύκολη Slider 1.5 - άλλο ένα slideshow. Δεν έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως διαφανειών αυτοκινήτων, η συνεχής ολίσθηση, κάθετη ολίσθηση και άλλα.
εύκολο ρυθμιστικό

11. EOGallery

EOGallery είναι ένα web κινούμενα γκαλερί slideshow γίνεται με jQuery. Χρησιμοποιεί μόνο τις βασικές λειτουργίες jQuery και Thickbox Cody Lindley να εμφανίσει μεγαλύτερες εικόνες.
eogallery

12. jqGalScroll

jQuery Γκαλερί Scroller (jqGalScroll) παίρνει λίστα των εικόνων και δημιουργεί μια ομαλή κύλιση photo gallery κύλιση κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια. Το plugin θα δημιουργήσει επίσης σελιδοποίηση για να σας επιτρέψει να ρέει μέσα από τις φωτογραφίες σας.
jqgalscroll

13. prettyPhoto

prettyPhoto είναι ένα jQuery κλώνος lightbox. Είναι ένα πλήρες εμφυσημένα lightbox μέσα μαζικής ενημέρωσης.
prettyphoto

14. Διάστημα Gallery

Space Gallery είναι μια άλλη jQuery plugin γκαλερί φωτογραφιών. Κάντε κλικ στην εικόνα θα καταστήσει  την επόμενη εικόνα και θα μετακινηθεί προς τα εμπρός.
χώρο-γκαλερί

15. PictureSlides

PictureSlides είναι ένα plugin για jQuery, και είναι μια ιδιαίτερα προσαρμόσιμη JavaScript-με βάση τον τρόπο μετατροπις εικόνες σας σε μια συλλογή  ως παρουσίαση, και με το ξεθώριασμα , αν το επιθυμείτε. Μπορεί να είναι ένα αυτόνομο slideshow ή να έχετε μια πλήρη βιβλιοθήκη με εικονίδια, κουμπιά πλοήγησης κλπ. (μια παλαιότερη έκδοση, η οποία επίσης συνεργάζεται με DOMAssistant, είναι διαθέσιμο ως PictureSlides 1.0).
εικόνα-διαφάνειες

16. Gallery View

GalleryView είναι ένα περιεχόμενο-gallery plugin  να εμφανίζει κάθε HTML περιεχόμενο σε ένα κινούμενο στόχο γκαλερί. Επισκεφθείτε τη σελίδα του έργου στο σπίτι για την τεκμηρίωση και τις διαδηλώσεις.
Gallery View

17. Slider S3 - jQuery Image Gallery

s3Slider - jQuery Plugin Φωτογραφίες. s3Slider jQuery plugin - εμπνευσμένα από Ομαλή Βιβλιοθήκη SlideShow JonDesign του.
S3 Slider - jQuery Image Gallery

18. συρόμενες Φωτογραφίες

Η ιδέα πίσω από αυτό το plug-in είναι να εμφανίσετε ένα διαφορετικό αριθμό εικόνων σε ένα ελκυστικό και εύχρηστο τρόπο. Η SlidingGallery plug-in θα πάρει μια ομάδα από εικόνες και θα τις μετατρέψει σε μια κυκλική στοά  που ο χρήστης μπορεί θα πατήσει μέσα. Μία εικόνα θα επικεντρωθεί στην οθόνη, με δύο μικρότερες εικόνες από να τις πλευρές.
Συρόμενο Φωτογραφίες

19. Flickr Gallery

flickrGallery είναι ένα open-source συλλογή φωτογραφιών για jQuery που σας επιτρέπει να τραβάτε δυναμικά εικόνες από μια photoset στο Flickr.
Flickr Gallery

20. Απλή Φωτογραφικό υλικό ελέγχου

Απλή Gallery Έλεγχοι περιστρέφεται και εμφανίζει μια εικόνα από το ξεθώριασμα σε προβολή πάνω από την προηγούμενη, με πλήκτρα πλοήγησης που εμφανίζονται όταν το ποντίκι περνά πάνω από το Gallery.
Απλή Φωτογραφίες Controls

21. Ομαλή κύλιση Div

Ομαλή κύλιση Div δημιουργεί ένα ενσωματωμένο γκαλερί εικόνων από μια μη διατεταγμένη λίστα των εικόνων. Η γκαλερί διαθέτει έξυπνο διεύρυνση εικόνα inline, δηλαδή τη διευρυμένη εικόνα απλώνεται πάνω από το περιεχόμενο του ιστοτόπου χωρίς να προσθέσετε μια οπτική επικάλυψη του συνόλου της ιστοσελίδας. Παραμένει σταθερό με το ένα άκρο στο πρωτότυπο τις συντεταγμένες του, έτσι ώστε μια αίσθηση συνεκτικότητας δημιουργείται στο περιβάλλον χρήστη και την αλληλεπίδραση.
Ομαλή κύλιση Div
www.script-tutorials.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: