Cocktail blog

Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα


προσφορά για Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310343606 & 2310 344700.Μαθήματα θεωρίας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και εκπαιδευτές που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια σε μία ακόμη γνώση της ασφάλτου.Για τα πρακτικά μαθήματα, οι μηχανες που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση είναι Honda Hornet 600 & Honda CBF 125. Για φορτηγό το Mercedes νέας γενιάς Atego και για νταλίκα το Mercedes νέας γενιάς.Απαραίτητα δικαιολογητικά για απόκτηση διπλώματος για μηχανάκι: δίπλωμα αυτοκινήτου, ταυτότητα, δύο φωτογραφίες, αριθμός
ΑΦΜ.Αν είστε από αυτές ή από αυτούς που «ενοχλούνται» από τον τρόπο με το οποίο τα μηχανάκια παρενοχλούν την καθημερινή σας οδήγηση μάλλον ήρθε η ώρα για να βρεθείτε στην άλλη πλευρά του νομίσματος. Αν είστε από αυτούς που τα μεγάλα οχήματα και οι ανοιχτοί ατελείωτοι δρόμου δεν σας φοβίζουν πάλι ήρθε ή ώρα να βρεθείτε και εσείς από άλλη θέση. Τα εικοσιπέντε χρόνια στο Πανόραμα της σχολής οδηγών Φωτιάδη θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν είχατε δίκιο ή όχι όλο αυτόν τον καιρό, αν τα «θέλω» σας και τα όνειρα, σας οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση και αν ναι πως θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας, αποτελεσματικά και κυρίως με ασφάλεια.
/70/18/1327343341870.jpg

Δηλαδή στη σχολή οδηγών Φωτιάδη θα σας βοηθήσουν να εμπεδώσετε δύο τρεις αλήθειες βασικές για την επιβίωση σας στους δρόμους-αν και τα ξέρετε μάλλον, όντας ήδη οδηγοί με δίπλωμα και αξία. Και κυρίως, πως με τις γνώσεις και τη σιγουριά σας θα εξασφαλίσετε και την επιβίωση των άλλων. Γιατί κάποιες αλήθειες παραμένουν αλήθειες. Οδηγούμε πάντα με τα φώτα αναμμένα ώστε να γινόμαστε αντιληπτοί από τους άλλους οδηγούς αλλά και τους διερχόμενους πεζούς. Δεν οδηγούμε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν γινόμαστε ένα με τις μεγάλες ταχύτητες εις βάρος των άλλων.
/95/18/1327343341895.jpg
Εμπιστευτείτε την σχολή οδηγών Φωτιάδης στο Πανόραμα και πάρτε το (όποιο) τιμόνι της ζωής στα χέρια σας με ασφάλεια.

Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα

Λεωφόρος Κομνηνών 6
55236 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Σχολή Οδηγών Φωτιάδης Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, 55236, Λεωφόρος Κομνηνών 6
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: