Cocktail blog

Σχολή Χορού Full Out για Παιδιά και Ενήλικες


προσφορά για Full Out Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 235858.Εκφραστείτε χορεύοντας και επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ανάμεσα σε Barre-au-sol, Bimtone, Hip-Hop, Σύγχρονο, Dance with a difference (παιδικό τμήμα).Επιλέξτε για εσάς ή για το παιδί σας κάποιο από τα εντυπωσιακά χορευτικά στυλ που προσφέρει το Full-Out Dance και μυηθείτε στα μυστικά της 2ης τέχνης.«Ο χορός είναι ένα πέταγμα. Πέταγμα από την καθημερινότητα, από τις υποχρεώσεις και απ΄ όλα αυτά που μας βαραίνουν καθημερινά»… 

/11/47/1326477794711.jpg

Αυτή και μόνη η δήλωση της υπεύθυνης της Σχολής Χορού, κας Χρύσας Ψωμιάδου είχε τη δύναμη να βάλει φτερά στα πόδια μας και να μας φέρει στη γωνία της Βενιζέλου με την Ιουστινιανού, εδώ όπου «χορεύει» το Full Out Dance. Κι αν αυτό το ενθουσιώδες statement μας έκανε να έρθουμε εδώ, η πληθώρα των χορευτικών στυλ και  ρευμάτων που συναντήσαμε, μας έκανε να μείνουμε και να θέλουμε να κουνηθούμε, τελικά, στους ρυθμούς τους. Ποιοι ήταν αυτοί; Ας ακολουθήσουμε μαζί τα βήματά τους:
Το Barre-au-sol είναι ένα σύστημα εναλλακτικής γυμναστικής. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το χορό και την έκφραση, σε δασκάλους χορού, σε χορευτές, σε ενήλικες που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τη στάση του σώματός του. Αποτελεί ιδανικό σύστημα εκγύμνασης ακόμα και για εγκύους. Πρόκειται για την τεχνική του κλασικού μπαλέτου προσαρμοσμένη σε ασκήσεις που γίνονται στο έδαφος. Στόχος του συστήματος αυτού είναι η συνειδητοποίηση και κατάκτηση της σωστής στάσης του σώματος, καθώς το έδαφος επιβάλλει περιορισμούς στην άστοχη ή κακή κίνηση. Το Barre-au-sol γυμνάζει και δυναμώνει το σώμα, ενώ αποτελεί εργαλείο γνωριμίας με τον εαυτό μας.
/36/47/1326477794736.jpg

Το Bimtone είναι ένα ομαδικό, αερόβιο πρόγραμμα που συνδυάζει χορευτικούς ρυθμούς και απλές χορογραφίες με βήματα στην ρουτίνα του αερόμπικ, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα. Οι διαλειμματικές προπονήσεις με τους εναλλασσόμενους αργούς και γρήγορους ρυθμούς τονώνουν και σμιλεύουν το σώμα σας. Στοιχεία από σάλσα, ρέγκετον, σάμπα, χιπ-χοπ, ενσωματώνονται στις ασκήσεις, γυμνάζοντας όλες τις μυϊκές ομάδες και κρατώντας το σώμα  και το πνεύμα σε εγρήγορση.

Στο σύγχρονο χορό πάλι, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη χρήση της αναπνοής σε συνάρτηση με την κίνηση και στη χρήση της δυναμικής ενέργειας και ορμής που το ίδιο το σώμα παράγει, με σκοπό την οικονομία ενέργειας και την απαλλαγμένη από την περιττή ένταση κίνηση. Πάντα σε συνάρτηση με την τεχνική ο αυτοσχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του μαθήματος, εστιάζοντας κάθε φορά σε συγκεκριμένους θεματικούς άξονες.

Το μάθημα hip hop στη σχολή είναι ένας συνδυασμός από Voguing, Wacking, Regeaton, Video Clip Dance πλησιάζοντας περισσότερο το Commercial Hip Hop! Χορεύεται στους ρυθμούς εμπορικών τραγουδιών για ένα πολύ διασκεδαστικό, ευχάριστο και δυναμικό μάθημα!
/01/48/1326477794801.jpg

Και βέβαια το τμήμα Dance with a difference (υποστήριξης παιδιών με μέσο το χορό): Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τμήμα χορού με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών που βιώνουν δυσκολίες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, όπως χαμηλή αυτοεκτίμηση, εσωστρέφεια, δυσκολία στην αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, άγχος, φοβίες, θέματα σχετικά με την εικόνα σώματος και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν τα τμήματα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να βιώσουν την τέχνη του χορού σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, με έμφαση στην προσωπική έκφραση, την ψυχική ενδυνάμωση, τη βελτίωση της εικόνας εαυτού, την καλλιέργεια της επικοινωνίας και σε τελική ανάλυση την ψυχαγωγία και την ψυχική ισορροπία που ο χορός μπορεί να προσφέρει.
Στο Full Out Dance οι χοροί καλά κρατούν. Εσείς;

Full Out

Ιουστινιανού 8
54631 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Full Out, Θεσσαλονίκη, 54631, Ιουστινιανού 8
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: