Ξενώνας Τα Πέτρινα στην Ορεινή Ναυπακτία


προσφορά για Τα Πέτρινα Travel

Τηλ. κρατήσεων: 26340 41101.Μία ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού, ο ξενώνας Τα Πέτρινα βρίσκεται σε μία πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα.Ζεστή και άνετη διαμονή σε ένα περιβάλλον με μοναδικές περιπατητικές διαδρομές σε σηματοδοτημένα μονοπάτια στο Καστανοδάσος (χρόνος περιήγησης 3-4 ώρες) με οδηγό.Η Ελλάδα έχει τα δικά της δυνατά χαρτιά στην παρτίδα «φυσική ομορφιά» και ο άσος της λέγεται Ορεινή
Ναυπακτία ή για άλλους, οι «Άλπεις» της Ελλάδας. Ιδανική για χειμερινές αλλά και καλοκαιρινές αποδράσεις είναι γεμάτη από πανέμορφα χωριά. Ένα από αυτά είναι η Άνω-Χώρα που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μ. σε απόσταση 50 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ από την Αθήνα. Κρυμμένη σαν πολύτιμο μυστικό στη μέση ενός εκπληκτικού δάσους με έλατα και καστανιές που φτάνουν μέχρι το χωριό. 

/92/42/1330511154292.jpg /60/42/1330511154260.jpg

Ο παραδοσιακός ξενώνας Τα Πέτρινα δένει ιδανικά σε αυτό το περιβάλλον, σαν φυσική συνέχεια του. Μια ζεστή και όμορφη γωνιά στην αρχή του χωριού, αποτελείται από αυτόνομες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με απεριόριστη θέα. Όλα τα καταλύματα είναι εφοδιασμένα με ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα, χειροποίητα, σκαλισμένα στο χέρι με πολύ μεράκι και γούστο. Τα κάδρα και η διακόσμηση είναι πρωτότυπη, και το γενικό αποτέλεσμα είναι ένας χώρος ζεστός και συντροφικός. Αρκετά διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες (ξύλα, ρίζες, κορμούς) που οι άνθρωποι του μαζεύουν στο δάσος και με την κατάλληλη επεξεργασία τα φέρνουν στη μορφή που θέλουν. Αν έχετε υπομονή και διάθεση, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κατασκευή τους. Τα standard δίκλινα δωμάτια (17τ.μ.-30τ.μ.) διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, βεράντα, μπάνιο, τηλεόραση και wi-fi. Οι μεζονέτες (55τ.μ.) διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, 2 βεράντες, πολυκουζινάκι, ψυγείο, μπάνιο στο ισόγειο και WC στον όροφο, τηλεόραση και wi-fi. 
/21/43/1330511154321.jpg

Το τζάκι είναι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας κρατήσει συντροφιά. Τα ξύλα είναι δίπλα στην πόρτα σας και τα χρησιμοποιείτε χωρίς χρέωση. Αν έχετε πρόβλημα στο άναμμα μη διστάσετε να φωνάξετε τον Αντώνη. Για τους λάτρεις του βιβλίου υπάρχει μια μικρή βιβλιοθήκη, κυρίως με βιβλία που αναφέρονται στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας (ταξιδιωτικούς οδηγούς, λαογραφικά). Ο περιβάλλον χώρος είναι διακοσμημένος με τεράστιους κορμούς από το γύρω δάσος, σε διάφορα σχήματα, που δοκιμάζουν συνεχώς τη φαντασία σας.
/58/43/1330511154358.jpg

Η παρέα που θα σας υποδεχθεί είναι άτομα νεαρής ηλικίας με πολυποίκιλα ενδιαφέροντα και αναζητήσεις όπως είναι η φύση, η καλή παρέα και οι εναλλακτικές δραστηριότητες. Εξάλλου, η περιοχή και γενικότερα η Ορεινή Ναυπακτία προσφέρεται για αυτές αφού, για παράδειγμα, προσφέρει απίστευτες πεζοπορικές διαδρομές σε σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής που θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να απολαύσετε.
/77/15/1330537601577.jpg

Τα Πέτρινα

Άνω Χώρα
30300 Ναύπακτος
Website / Facebook
Τα Πέτρινα, Ναύπακτος, 30300, Άνω Χώρα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸