Cocktail blog

Aquila Rithymna Beach Hotel στο Ρέθυμνο.

Aquila Rithymna Beach HotelΤο δίκλινο δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον κήπο, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριών και πετσέτες παραλίας.Στο ξενοδοχείο υπάρχουν βραβευμένα εστιατόρια, bar, πισίνες, οργανωμένη παραλία, καφετέριες, αθλητικές εγκαταστάσεις για tennis, εξοπλισμός και εκπαιδευτές για θαλάσσια sports, κομμωτήριο, χρυσοχοείο, mini market, και οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει και άτομα με ειδικές ανάγκες.Check in: 14:00 & Check out: 12:00



Διαμονή 5*!
Το Πάσχα σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να τη ζήσετε. Αν την συνδυάσετε και με πολυτελή διαμονή σε ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο, όπως το 5* Aquila Rithymna Beach, ετοιμαστείτε για τις πιο πολυτελείς πασχαλινές διακοπές που έχετε κάνει ποτέ. Το ξενοδοχείο, ανήκει στον όμιλο “Aquila Hotels & Resorts” όπως και άλλα τρία ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη μακρύτερη αμμώδη παραλία της Κρήτης, προσφέροντας θέα προς τον Ψηλορείτη και τα Λευκά Όρη, καθώς και προς στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, με το Ενετικό του Φρούριο.
/42/58/1334056465842.jpg
Σε μια μικρή πολιτεία, με εγκαταστάσεις και παροχές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σας υποδέχονται για μια άνετη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στον καταπράσινο κήπο. Το δωμάτιο, είναι επιπλωμένο με γούστο και διακοσμημένο με ελκυστικά χρώματα και φροντίδα, και διαθέτει οτιδήποτε χρειάζεστε. Μπαλκόνι, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριών και πετσέτες παραλίας για να απολαύσετε τις πρώτες σας βουτιές, καιρού επιτρέποντος.
Επίσης έχει και καναπέ-κρεβάτι για τρίτο ενήλικα ή παιδί. Αν είστε μεγαλύτερη οικογένεια, το οικογενειακό δωμάτιο με τις ίδιες ανέσεις διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, που απομονώνεται από το άλλο υπνοδωμάτιο-καθιστικό με τους 2 καναπέδες-κρεβάτια με συρταρωτή πόρτα.
/72/58/1334056465872.jpg
Στο Aquila Rithymna Beach οι επιλογές σας σε διασκέδαση, φαγητό, ποτό και δραστηριότητες είναι απεριόριστες. Για τις γευστικές σας αποδράσεις, τόσο με Κρητική όσο και με διεθνή κουζίνα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Aquila Rithymna Beach έχει κερδίσει ορισμένα από τα υψηλότερα βραβεία συμπεριλαμβανομένου του Fourchette d'Or. Το εστιατόριο αποτελεί ένα από τα επτά Chaine des Rotisseurs εστιατόρια στην Ελλάδα. Στο κεντρικό εστιατόριο "Rithymna" θα απολαύσετε αμερικάνικο και continental πρωινό και δείπνο με νοστιμότατες ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Ορεκτικά, σούπες, σαλάτες και υπέροχα κυρίως πιάτα βρίσκονται στους μπουφέδες. Στην ταβέρνα "Μουρνιές" θα δειπνήστε κάτω από τη σκιά των μουριών με θέα την τροπική πισίνα και θα απολαύστε ένα μεσημεριανό γεύμα a la carte ή θα λάβετε μέρος στις τακτικές ειδικές θεματικές βραδιές (Κρητικό βράδυ, γεύμα αστακών, φεστιβάλ ψαριών κ.λ.π.), απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη ζωντανή διασκέδαση. Το εστιατόριο "Αρχαία Ελεύθερνα" βάζει σε πειρασμό ακόμη και τον πιο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο με τις Κρητικές & ελληνικές σπεσιαλιτέ. Τα ποτά και τα cocktails σας στο "Loggia" Lounge Bar” με θέα τη θάλασσα θα σας χαλαρώσουν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ενώ για τους πιο παραδοσιακούς υπάρχει το "Great Hellas", ένα τυπικό ελληνικό καφενείο, ακριβώς στο κέντρο της πλατείας του Κρητικού χωριού, όπου σερβίρονται ελληνικά παραδοσιακά ροφήματα και μεζέδες.
/13/59/1334056465913.jpg
Από όλα τα Ξενοδοχεία & Θέρετρα Aquila, το Rithymna Beach διαθέτει τις περισσότερες επιλογές   αθλητικών δραστηριοτήτων και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Γήπεδα τέννις, θαλάσσια sports με επαγγελματίες εκπαιδευτές, καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, εκδρομές, μαθήματα χορού και ελληνικής κουζίνας, γυμναστική, δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια είναι μερικά μόνο από αυτά που θα ικανοποιήσουν τους πιο δραστήριους. Αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε, οι 3 εξωτερικές πισίνες και η παιδική, αλλά και η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία 500 μέτρων, πλήρως οργανωμένες θα φιλοξενήσουν τις πρώτες σας βουτιές, ενώ στη λίστα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου θα βρείτε ακόμα, σάουνα, μασάζ και κλειστό γυμναστήριο για στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης. Κι ενώ εσείς θα ζείτε το όνειρο, τα παιδιά σας υπό τη επίβλεψη ειδικών, θα διασκεδάζουν στο παιδικό χωριό διοχετεύοντας όλη τους την ενέργεια σε πλήθος αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Μια μεγάλη ομάδα καλά εκπαιδευμένων ψυχαγωγών, αναλαμβάνει να κρατήσει τα παιδιά σας χαρούμενα και εσάς ελεύθερους να χαλαρώσετε όπως σας αξίζει.
/24/45/1334060364524.jpg
Εκτός από όλα αυτά που θα γεμίσουν τις μέρες σας και θα σας κάνουν να θέλετε να μείνετε για πάντα στην πολυτέλεια του Aquila Rithymna Beach, υπάρχουν κι άλλα, που θα σας κάνουν να μην θέλετε να μετακινηθείτε από το ξενοδοχείο. Χρυσοχοείο, Mini market, Κομμωτήριο, Καθαριστήριο, Internet Corner, Υπηρεσίες Ιατρού και οτιδήποτε άλλο θελήσετε θα το έχετε χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση του προσωπικού. Το ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει και άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχουν σε διάφορα σημεία ράμπες και πόρτες αρκετές φαρδιές ώστε να έχουν πρόσβαση άτομα με αναπηρική καρέκλα.  
Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach βρίσκεται σε μία παραλία μήκους 14 χιλ., κοντά σε χωρία όπως το Άδελε, η Αγία Παρασκευή, ο Μαρουλάς και η ζωντανή συνοικία Πλατανιά, όπου μπορείτε να ζήσετε τα κρητικά πασχαλινά έθιμα και τη φημισμένη κρητική φιλοξενία σε όλο τους το μεγαλείο.
Aquila Rithymna Beach Hotel
  • Αποστάσεις από το Ρέθυμνο: 7 χιλ.
  • Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου: 77,5 χιλ.
  • Από το Ηράκλειο: 72,5 χιλ.
  • Από τα Χανιά: 66,5 χιλ.
  • Από το αεροδρόμιο των Χανίων: 67,5 χιλ.
  • Από τον Αγ. Νικόλαο: 137,5 χιλ.
  • Aquila Rithymna Beach Hotel
    Αδελιανός Κάμπος
    74100 Ηράκλειο
    http://www.aquilahotels.com
    Απαραίτητη τηλ. κράτηση στο 28310 74040.
  • groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: