Cocktail blog

Κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής & Ιατρικής Αισθητικής «Αναγέννηση».

προσφορά για Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Ιατρικής Αισθητικής «Αναγέννηση» ΘεσσαλονίκηΑνώδυνη, αναίμακτη, ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος. Απόλυτα φυσική μέθοδος, χωρίς χρήση χημικών. Η ρυθμιζόμενη ένταση δίνει ελεγχόμενο αποτέλεσμα.Απλός τρόπος εφαρμογής. Επιτρέπει την προοδευτική, ελεγχόμενη, γρήγορη, ακριβή και αποτελεσματική εφαρμογή, χωρίς τραύματα και ερεθισμούς. Δεν επηρεάζει καθόλου τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.Πολυτελείς εγκαταστάσεις σε κεντρικά σημεία, εύκολα προσβάσιμα για το κοινό.Το Ecopeel είναι μία νέα ανωτέρου επιπέδου θεραπεία ανάπλασης του δέρματος, με σημαντικότερο
γνώρισμα την παραγωγή κολλαγόνου-  ελαστίνης. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες θερμικά και μηχανικά, επίσης προκαλεί υπεραιμία με ισχυρό κενό και συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

/81/05/1333730740581.jpg

Πλεονεκτεί σε σχέση με το χημικό peeling οξέων και το laser peeling γιατί  δεν νιώθετε πόνο, δεν έχει κρούστα τραύματος στην περιοχή της εφαρμογής και δε μένετε κλεισμένοι στο σπίτι ούτε μία ημέρα. Το Ecopeel εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία, δημιουργεί υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση, με ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μια ολοκληρωτική ανάπλαση των λειτουργιών και δομών του δέρματος σε βάθος.

Όπως διαπιστώνεται από κλινικά αποτελέσματα, επιτυγχάνεται: Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση. Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της κερατίνης στοιβάδας, προκαλώντας την αναπαραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη και νέων υγιών κυττάρων. Αποκατάσταση των διαταραχών των δομών των ιστών και κυττάρων, με βελτίωση της ένυδρης ουσίας και της συνοχής τους. Απομάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση της διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.
/10/06/1333730740610.jpg

«Αναγέννηση»:
Η Αναγέννηση είναι μια εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής, Αισθητικής Χειρουργικής και Ιατρικής Αισθητικής. Στα ιατρεία Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής και Laser Αναγέννηση, λύνονται προβλήματα αισθητικής, προσώπου, σώματος και δέρματος γενικότερα. Καθώς θα πλοηγήστε στην ιστοσελίδαanagennisi-sa.gr, θα λύσετε αρκετές απορίες σας και θα έχετε σε κάθε στιγμή την ενημέρωσή σας γύρω από τις δραστηριότητες του χώρο. Το όραμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι να δημιουργήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Αυτό επιτυγχάνεται με την αφοσιωμένη και συνεπή προσφορά των πλέον εξελιγμένων τεχνολογιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής προσώπου και σώματος. Γνώμονάς είναι ουσιαστικά η βελτίωση της ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ όσο γίνεται περισσοτέρων ανθρώπων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από ένα τεχνολογικά άριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον παρεχόμενη από ένα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλότατης κατάρτισης με αγάπη, στοργή και υπευθυνότητα για τη δουλειά του και τον ασθενή.
/41/06/1333730740641.jpg
Ιατρική Επιστημονική Ομάδα
Η υψηλή αποτελεσματικότητα και η εξαιρετική ασφάλεια, που εξασφαλίζουν με τις υπηρεσίες τους - είτε αυτές αφορούν στην πλαστική χειρουργική είτε στην ιατρική αισθητική - βασίζονται στο άριστα καταρτισμένο ιατρικό επιτελείο που στελεχώνει τα δύο κέντρα «αναγέννηση» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Εγκαταστάσεις
Πολυτελείς εγκαταστάσεις σε κεντρικά σημεία, εύκολα προσβάσιμα για το κοινό.

Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Ιατρικής Αισθητικής «Αναγέννηση»

Τσιμισκή 43, 54623 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 278 570, 2310 236 715 & 2310 278 570

Διεύθυνση: Τσιμισκή 43 , 3ος ορ., Εμπορικό Κέντρο "ΠΛΑΤΕΙΑ"

Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Ιατρικής Αισθητικής «Αναγέννηση», Θεσσαλονίκη, 54623, Τσιμισκή 43
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: