Cocktail blog

Ellopia Point Boutique Suites στην Πεδινή Ιωαννίνων

προσφορά για Ellopia Point TravelΔεκατέσσερα ολοκαίνουρια υπέροχα δωμάτια με κοινό παρονομαστή τις ανέσεις, την ευρυχωρία, την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική.Σε μια πανέμορφη περιοχή λίγο έξω από τα Ιωάννινα θα συνδυάσετε διαμονή υψηλών απαιτήσεων, χαλάρωση αλλά και δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες κοντά στη φύση.Σύμφωνα με τον Ησίοδο, το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ήταν μία πολύ πλούσια και εύφορη περιοχή που ονομαζόταν Ελλοπία. Κατά τον Αριστοτέλη, μάλιστα, κοιτίδα της Ελλάδας ήταν η περιοχή δίπλα από την Δωδώνη και τον Αχελώο, η
αρχαία Ελλοπία. Κοιτίδα πάντως του ξενοδοχειακού ευ ζην στα Ιωάννινα δεν είναι άλλη από το Ellopia Point Boutique Suites.


/12/38/1333741703812.jpg


Δεκατέσσερα ολοκαίνουρια υπέροχα δωμάτια με κοινό παρονομαστή τις ανέσεις, την ευρυχωρία (περίπου 40τ.μ.), την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική. Το Ellopia Point Boutique Suites όμως είναι πολλά ακόμη. Το Ellopia Point Boutique Suites προέκυψε από την επιθυμία των ανθρώπων του να διαμορφώσουν ένα κατάλυμα εξαιρετικής ποιότητας, με πολυτελείς ανέσεις διαβίωσης, αλλά κυρίως με τη ζεστή παρουσία ανθρώπων που επιθυμούν και στοχεύουν στην καλύτερη διαμονή σας στα Ιωάννινα.
Για κατόχους κουπονιού παρέχεται έκπτωση 50% στο Τουριστικό Γραφείο Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού «Αλπική Ζώνη».
/36/38/1333741703836.jpg


Σε μία πανέμορφη περιοχή λίγο έξω από τα Ιωάννινα, στην Πεδινή, ένας ιδανικός χώρος φιλοξενίας αναμένει όσους ταξιδεύουν με σκοπό τον τουρισμό, ή επαγγελματίες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν παραγωγικά το χρόνο τους όταν ταξιδεύουν. Εδώ η διαμονή σας γίνεται απόλαυση, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να εργάζεστε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο internet ή να χαλαρώσετε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό, αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον.
/61/38/1333741703861.jpg


Συγκεκριμένα κάθε δωμάτιο του Ellopia Point περιλαμβάνει Κεντρικό κλιματισμό, Μπάνιο με σύγχρονη καμπίνα ντους και ισχυρό σεσουάρ, Κουζίνα με ευρύχωρο ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, TV 26’’, Mini Βar, Πάγκο εργασίας και μελέτης, Διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα, Ανώστρωμα εξαιρετικής ποιότητας, Αναδιπλούμενο σε κρεβάτι καναπέ καθώς και ευρύχωρο Μπαλκόνι.
/88/38/1333741703888.jpg


Η περιοχή αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους δραστήριους και sportive τύπους γι αυτό και αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το Τουριστικό Γραφείο Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού «Αλπική Ζώνη» θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας αφού διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες όπως Rafting, Canyoning, River Trecking, Jeep Safari, Ιππασία, Πεζοπορία και Τοξοβολία σε Ιωάννινα, Ζαγόρι, Τζουμέρκα και Βασιλίτσα.
Δείτε το Ellopia Point στο Facebook ή στο Tripadvisor.

Ellopia Point

Στέφανου Μπαλτογιάννη 12, 45500 Ιωάννινα
Website / Facebook

τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις: 26510 94554.

Ellopia Point, Ιωάννινα, 45500, Στέφανου Μπαλτογιάννη 12
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: