Cocktail blog

Ξενώνας Λαζάρου στο Ορμά Λουτράκι Αριδαίας Πέλλα


 
Η Όρμα απέχει:Ο ξενώνας Λαζάρου είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας χτισμένος σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Μακεδονίας την Όρμα, σε απόσταση αναπνοής από τα θερμά ιαματικά λουτρά Πόζαρ και το Λουτράκι Αριδαίας.Ο ξενώνας μας ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική συνδυάζοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή.Δωμάτια με τζάκι, διακοσμημένα με ξύλο και πέτρα και στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής. Πολλά δωμάτια έχουν Jacuzzi για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Μαγευτική θέα στο βουνό Βόρρας με
την πλούσια βλάστηση και την άγρια φύσική ομορφιά.Στο μπαρ μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές πίνοντας το ποτό σας ή δοκιμάζοντας υπέροχους ούζο μεζέδες. Επίσης στον χώρο λειτουργεί pizza-bar με γευστικότατες πίτσες και μακαρονάδες.Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Η τοποθεσία
Ο Ξενώνας Λαζάρου βρίσκεται στήν Όρμα Αριδαίας που ανήκει στον δήμο Αριδαίας του N.Πέλλας.Είναι πολύ κοντά στα ιαματικά και θερμά λουτρά του Πόζορ που ενδείκνυνται για ποσιθεραπείες και λουτροθεραπείες.Επίσης το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν σας περιμένει για εξορμήσεις στα χιόνια του όρους Βόρρα.
  • από Λουτρά 1,5 χλμ
  • από Αριδαία 16 χλμ
  • από την Έδεσσα 26 χλμ
  • από τη Θεσσαλονίκη 100 χλμ
  • από την Αθήνα 580 χλμ

Ξενώνας Λαζάρου
Ορμά Λουτράκι Αριδαίας Πέλλα Μακεδονία 58400
Τηλέφωνο: 698 0931127
www.xenonas-lazarou.gr
ekdromi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: