Cocktail blog

Kriti Hotel στα Χανιά

προσφορά για Hotel Kriti TravelΔιαμονή σε δίκλινο δωμάτιο και δώρο ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη και δυνατότητα check out ό,τι ώρα θέλετε.Το Kriti Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην πόλη των Χανίων, 50 μέτρα από την κοσμοπολίτικη παραλία του Κουμ Καπί.Διαθέτει πισίνα, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσα πρωινού, σαλόνι με μπαρ και αίθουσα για επαγγελματίκές συναντήσεις.Τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματισμό, τηλέφωνο, μινι μπαρ, ασύρματη πρόσβαση στο internet και μπάνιο με σεσουάρ μαλλιών.Στην Κρήτη φημίζονται για την ιδιαίτερη κουλτούρα τους, την
φιλοξενία και την φιλική τους διάθεση. Όπου κι αν πάτε θα συναντήσετε ανθρώπους αυθεντικούς, πιστούς στις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Στα κοσμοπολίτικα Χανιά, τον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό όσων επιλέγουν το νησί για τις διακοπές τους θα ζήσετε ένα μοναδικό Πάσχα με εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

/36/34/1333043213436.jpg

Το Kriti Hotel βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα προνομιούχα περιοχή των Χανίων, ακριβώς στο σημείο που συναντιούνται το κέντρο της πόλης, το παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι και η θάλασσα, μόλις 200 μέτρα από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και 50 μέτρα από την παραλία. Τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και όλα διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματισμό, τηλέφωνο, μινι μπαρ, ασύρματη πρόσβαση στο internet και μπάνιο με σεσουάρ μαλλιών.

Οι υπηρεσίες και οι οργανωμένοι χώροι του θα σας εξασφαλίσουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσα πρωινού όπου το πρωινό προσφέρεται σε μπουφέ, σαλόνι με μπαρ το οποίο είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και προσφέρει καφέ, ποτά και cocktails, καθώς και ελαφριά γεύματα και snacks. Υπάρχει επίσης αίθουσα, ιδανική για επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις, internet corner με υπολογιστές με γρήγορη σύνδεση ADSL, καθώς και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων και των δωματίων.
/62/34/1333043213462.jpg

Το Kriti Hotel είναι στο επίκεντρο των πραγμάτων. Απέχει μόλις 50 μέτρα από την κοσμοπολίτικη παραλία του Κουμ Καπί, στην οποία θα βρείτε πλήθος από καφετέριες, bar, εστιατόρια και ταβέρνες. Αυτό θα είναι σίγουρα το μέρος που θα ξεκινήσετε τις βραδυνές σας εξορμήσεις, θα πιείτε τα πρώτα ποτά σας και θα απολαύστε το δείπνο σας παραδομένοι στον ήχο των κυμάτων και στην αύρα της θάλασσας. Επίσης πολύ κοντά και σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα, βρίσκεται το Παλιό Λιμάνι και η Παλιά Πόλη των Χανίων. Ετοιμαστείτε για περιηγήσεις στα στενά ενετικά σοκάκια, που θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Εκεί θα συναντήσετε, πολλά μαγαζάκια όπου θα βρείτε, θα θαυμάσετε και θα αγοράσετε προϊόντα λαικής τέχνης, δώρα και ενθύμια για εσάς και τους φίλους σας. Κατηφορίζοντας στο γραφικό Παλιό Λιμάνι των Χανίων, όπου δεσπόζει ο διάσημος Ενετικός Φάρος, στο φρούριο Φιρκά, στην είσοδο του λιμανιού θα βρείτε το ναυτικό μουσείο, ενώ στο καλντερίμι του λιμανιού, που σφύζει από κόσμο όλο το χρόνο, θα κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο δροσιστικό cocktail ή ακόμα και να φάτε σε μια από τις πολλές ταβέρνες και τα εστιατόρια με κρητική και διεθνή κουζίνα.

Ακόμα μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Μεγάλο Αρσενάλι, τα Νεώρια και το Γιαλί Τζαμίσι. Το Kriti Hotel έχει πολύ κοντά του το Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και το Εθνικό Στάδιο των Χανίων, τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και ιδιαίτερα το καλοκαίρι φιλοξενούν σε καθημερινή βάση διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Αν βρείτε χρόνο εξερευνήστε όσα περισσότερα μέρη της Κρήτης μπορείτε. Στο ξενοδοχείο θα σας διευκολύνουν στην ενοικίαση αυτοκινήτου και θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (παραλίες, αξιοθέατα, δρομολόγια τοπικών ακτογραμμών, τιμές) και συμβουλές για το πού να πάτε.
/99/34/1333043213499.jpg

Μην ξεχνάτε ότι στα Χανιά υπάρχουν πολλά τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Έχουν χαρακτηριστεί ως ο τόπος των φαραγγιών και όχι άδικα, αφού σε ολόκληρο των νομό υπάρχουν περισσότερα από 60 φαράγγια, μικρά και μεγάλα, ασύγκριτα σε ομορφιά με πιο γνωστό το Φαράγγι της Σαμαριάς, το οποίο επιβάλλεται να επισκεφτείτε. Τα μοναδικά φυσικά αξιοθέατα από σπήλαια και βουνά με πυκνή βλάστηση, αλλά και τοπία άγρια, μέχρι τις ονειρεμένες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά που άλλες βρέχονται από το Κρητικό Πέλαγος κι άλλες από το Λιβυκό, θα σας κάνουν να λατρέψετε τον ευλογημένο κατά πολλούς τόπο.

Το Πάσχα, όπως και κάθε μικρή ή μεγάλη γιορτή στην Κρήτη είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους Κρητικούς. Παρακολουθήστε την Περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία της Παναγίας, στη Μητρόπολη των Χανιών, στον Άγιο Νικόλαο και στους Τρεις Ιεράρχες. Το Μεγάλο Σάββατο, γίνεται μία μεγαλειώδης λειτουργία και ακολουθεί Αναστάσιμο παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα. Την Κυριακή του Πάσχα διασκεδάστε σε κρητικούς ρυθμούς με ζωντανή ορχήστρα. Εκτός από τα παραδοσιακά έθιμα που θα σας βάλουν αμέσως στο κλίμα, έχετε να περιμένετε και το φημισμένο κρητικό γλέντι της Κυριακής του Πάσχα, με άφθονη ρακή, σουβλιστά αρνιά και ντόπια κρέατα, υπέροχα κρητικά εδέσματα και γλυκά και φυσικά παραδοσιακή κρητική μουσική με ορχήστρες, και χοροί που σίγουρα θα σας παρασύρουν.
/25/35/1333043213525.jpg
Δείτε το Hotel Kriti στο Facebook.
τηλ. κράτηση: 28210 51881 ή μέσω e-mail, info@kriti-hotel.gr

Hotel Kriti

Νικηφόρου Φωκά & Κύπρου
73100 Χανιά
Website / Facebook
Hotel Kriti, Χανιά, 73100, Νικηφόρου Φωκά & Κύπρου 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: