Cocktail blog

Thalatta Seaside Hotel στην Παραλία της Αγίας Άννας στη Β. Εύβοια

προσφορά για Thalatta Seaside Hotel TravelΤο πολυτελές ξενοδοχείο είναι μέλος των Small Luxury Hotels of the World.Όλα τα Holiday Sea View, έχουν θέα στη θάλασσα, άνετο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, προϊόντα μπάνιου και περιποίησης, σεσουάρ & μεγεθυντικό καθρέφτη, χρηματοκιβώτιο, mini ψυγείο, πρίζες UTP για σύνδεση στο διαδίκτυο, 2 τηλεφωνικές συσκευές, aυτόνομο κλιματισμό, 32” LCD TV & DVD player κατόπιν ζήτησης, καθημερινό housekeeping και room service.Μόλις μία ώρα από τη Χαλκίδα, η διάσημη παραλία της Αγίας Άννας είναι ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας, που αποτελεί ιδανικό προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ανάμεσα στην απόλυτη
ισορροπία του καταπράσινου δάσους και της κρυστάλλινης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας της Αγίας Άννας, γεννήθηκε το Thalatta Seaside Hotel. H μοναδικότητα της φυσικής τοποθεσίας, σας υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές γεμάτες χαλάρωση, αναζωογόνηση και άρωμα παραδείσου! Λουσμένο με φως, θάλασσα και τη δροσιά του δάσους το Thalatta Seaside είναι το καταφύγιο που πάντα ονειρευόσασταν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ανακαλύψετε. 

/37/89/1333129218937.jpg

Η θέα της θάλασσας από το κρεβάτι σας, είναι η πολυτέλεια που δικαιούστε. Μοναδική αισθητική και φιλόξενα υλικά συνθέτουν όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του Thalatta Seaside. Το Holiday Sea View Room, στο οποίο έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε εκτός από την υπέροχη θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι του, που θα την απολαύσετε στο χτιστό καναπέ πίνοντας ένα δροσερό cocktail, υπάρχουν όλες οι ανέσεις για μια πολυτελή διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη. Το δωμάτιό σας διαθέτει διπλό κρεβάτι ή δύο μονά και άνετο καθιστικό με καναπέ που γίνεται κρεβάτι για ακόμα περισσότερη χαλάρωση. Επίσης μέσα θα βρείτε πετσέτες σώματος, προσώπου και παντόφλες, προϊόντα μπάνιου και περιποίησης, σεσουάρ, μεγεθυντικό καθρέφτη, χρηματοκιβώτιο δωματίου και mini ψυγείο. Ακόμα έχει πρίζες UTP για σύνδεση στο διαδίκτυο, δύο τηλεφωνικές συσκευές και αυτόνομο κλιματισμό για να ρυθμίσετε την ιδανική για εσάς θερμοκρασία, και φυσικά 32” LCD TV & DVD player κατόπιν ζήτησης. Το καθημερινό housekeeping θα φροντίσει για την καθαριότητα του χώρου σας με απόλυτη διακριτικότητα και το room service είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Βγαίνοντας από την πολυτέλεια του δωματίου σας, μπαίνετε στον ειδυλλιακό κόσμο του Thalatta Seaside Hotel. Η πισίνα του τελειώνει εκεί που αρχίζει η παραλία, και αποτελεί κομβικό σημείο για το πλούσιο πρωινό, τη βόλτα στη θάλασσα, το απογευματινό και το βραδινό σας. To Pool Bar, το Asado Restaurant, το Exedra Lounge και το το Library Lounge του Thalatta Seaside θα σας προσφέρουν δροσιστικά cocktails και απολαυστικές γαστρονομικές δημιουργίες από το πρωί, έως αργά το βράδυ. 
/72/89/1333129218972.jpg

Σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα από το δωμάτιο σας βρίσκεται η παραλία! Μια ακτή 5 χλμ. με αιγαιοπελαγίτικα νερά και ψιλό βότσαλο, όπου θα βρείτε ό,τι ακριβώς θέλετε. Οργανωμένη πλαζ, beach volley, beach soccer, εστιατόρια, café, ταβέρνες, και υπέροχες βραδιές υπό το φως του φεγγαριού μπροστά από το Thalatta Seaside. Στο Spa του τετράστερου ξενοδοχείου θα βρείτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και αναζωογόνησης, αλλά και κομμωτήριο και γυμναστήριο.
/20/21/1333129362120.jpg

Μπορεί να μη θέλετε να κουνηθείτε από το ξενοδοχείο, αλλά η Αγία Άννα προσφέρεται για βόλτες, φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση. Στο γραφικό της πλακόστρωτο θα περπατήσετε παρέα με τους ήχους του κύματος, μέχρι να επιλέξετε το παραλιακό μπαράκι που θα πιείτε το πρώτο ποτό της βραδιάς. Η περιοχή διαθέτει αρκετά cafe-bars, αλλά και clubs για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Για μεσημεριανό φαγητό τα πολλά μεζεδοπωλεία και εστιατόρια θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σας είτε για θαλασσινά ή για κρεατικά και μεζεδάκια με ούζο και θέα στη θάλασσα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε η Αγία Άννα διαθέτει πολλά μικρά καταστήματα, mini markets, φούρνους, φαρμακείο, και κάβα. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο που θα σας κάνει να επιστρέψετε και για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
/62/01/1333129450162.jpg

Πώς θα φτάσετε στην Αγία Άννα:
Από Αθήνα (156 χλμ)
Με κατεύθυνση προς Ιστιαία, ακολουθείτε το δρόμο Αθήνα-Χαλκίδα-Στροφιλιά (χωρίς να στρίψετε αριστερά προς Λίμνη) και στο 69ο χλμ. από τη Χαλκίδα συναντάτε την παράκαμψη η οποία σας οδηγεί στην παραλία της Αγίας Άννας.
Από Θεσσαλονίκη (322 χλμ)
Ακολουθώντας την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και σε απόσταση 60 χλμ. από τη Λαμία, συναντάτε το λιμάνι της Γλύφας, στη Φθιώτιδα. Από τη Γλύφα προς τον Αγιόκαμπο Ευβοίας εκτελούνται πολύ συχνά δρομολόγια με φέρυ. Αποβιβαζόμενοι στο λιμάνι του Αγιόκαμπου ακολουθείτε τη διαδρομή προς Ιστιαία και Αγία Άννα μέσω Λίμνης.

Thalatta Seaside Hotel

Παραλία Αγ. Άννας
34010 Β. Εύβοια
Website / Facebook
τηλ. κράτηση έως 10/04βάσει διαθεσιμότητας στο 210 3615844.
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: