Cocktail blog

Valentino Rossi: "Δεν μπορώ να οδηγήσω Ducati"


O V.Rossi δεν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα για το 2012 
Όλα φαίνονταν να ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο για τον V. Rossi πριν από το Grand Prix του Qatar. Μία συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό της Gazzetta dello Sport (το SportWeek) εξιλέωσε τον superstar στα μάτια των Ιταλών και όλοι ξέχασαν τις προηγούμενες δηλώσεις του και ξεκίνησαν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Όμως ο αγώνας δεν εξελίχθηκε καλά για τον αναβάτη της Ducati. Η εκκίνηση του δεν ήταν η αναμενόμενη και μόνο προς το τέλος της ημέρας πέρασε κάποιους αναβάτες για να τερματίσει 10ος…

Ήταν αναμενόμενο όλοι να περιμένουν τις δηλώσεις του για να δουν τι έφταιξε. Ο V. Rossi μίλησε συγκρατημένα στην ιταλική τηλεόραση, αλλά αργότερα στο site "GPone.com" της χώρας του, είπε ότι σχεδόν τέλειωσαν οι ελπίδες του για βελτίωση ότι ο F. Preziosi και η Ducati μπορούν να βρουν τη λύση για να οδηγήσει όπως θέλει την μοτοσυκλέτα του.
"Δεν είμαι μηχανικός και δεν μπορώ να βρω εγώ τη λύση στα προβλήματα", είπε ο Πολυπρωταθλητής, που τόνισε ότι κατά τη γνώμη του η Ducati δεν κάνει αυτά που εκείνος ζητά.
"Ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω τον αγώνα όταν με πέρασε ο H. Barbera, ήθελα να μπω στα pits και να σταμάτ τον αγώνα, η τελική θέση μου δεν είχε σημασία. Αλλά δεν το έκανα από σεβασμό προς την ομάδα μου και για να συλλέξω δεδομένα". Kαι κατέληξε: "Ούτε η 6η θέση θα ήταν ελκυστική, δεν με πείραξε που ήμουν πίσω από τον N. Hayden και τον H. Barbera, θέλω όμως η μοτοσυκλέτα, να έχει δυναμική για το podium", συμπλήρωσε ο V. Rossi και κατέληξε: "Η GP12 είναι δύσκολο να οδηγηθεί ανεξαρτήτως σε ποια πίστα βρίσκεται".
Την απογοήτευση του κόσμου στην Ιταλία εκφράζουν και τα αποτελέσματα της τηλεθέασης του πρώτου αγώνα. Συνολικά 4.830.000 άνθρωποι είδαν την κούρσα (19.46% ). Πέρυσι τον αγώνα του Qatar (τον οποίο κέρδισε ο Casey Stoner) είδαν 6.083.000 τηλεθεατές (ποσοστό 22,15% )…
Φαίνεται πως ο "γάμος" V. Rossi / Ducati αρχίζει να έχει έντονα… κύματα.και ο "doctor" είχε υποτιμήσει πόσο καλός ήταν ο Casey Stoner με την ιταλική μοτοσυκλέτα. Από την άλλη η Ducati δούλεψε και δουλεύει σκληρά για να φέρει τα updates στην GP12, όμως οι αλλαγές αργούν και μένει να δούμε εάν δουλέψουν, όταν παρουσιαστούν.
Στην άλλη πλευρά ο Valentino Rossi έχει δυνατό χαρακτήρα και επαγγελματισμό. Προσέχει πάντα πως μιλά (όταν πρόκειται για την ομάδα) και δεν εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις. Όμως το ξέσπασμά του αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως έχει χάσει την πίστη του στο project και ίσως στους αγώνες και αυτό είναι κακό.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: