Cocktail blog

Αντιεθιστικά Κέντρα ΑΝΤΙΚΑΠ

προσφορά για αντικαπ ShoppingΣτην προσφορά για διακοπή του καπνίσματος περιλαμβάνεται ένα πλήρες ιατρικό διαγνωστικό Smoke Check, μια συνέδρια ανώδυνου ηλεκτροβελονισμού πολλαπλών σημείων, λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας και μία οξυγονοθεραπεία για τόνωση και ενίσχυση των πνευμόνων. Στο τέλος γίνεται πάλι smoke check για να διαπιστωθεί η πορεία της οργανικής βελτίωσης.Εύκολη και ανώδυνη μέθοδος που δεν συμπεριλαμβάνει στο πρωτόκολλό της, χημικά ή φάρμακα.Μόνιμα αποτελέσματα ανεξάρτητα από τον
βαθμό εξάρτησης από τη νικοτίνη.Με τις θεραπείες αδυνατίσματος χάνετε έως 6 κιλά το μήνα με ανώδυνο laser βελονισμό, από εξειδικευμένους ιατρούς.Το κάπνισμα είναι μια βλαβερή συνήθεια και το ξέρετε εδώ και χρόνια. Παρ' όλα αυτά όσες φορές κι αν έχετε προσπαθήσει να το κόψετε, το αποτέλεσμα είναι να το καταφέρετε για λίγες μέρες ή ακόμα και για περισσότερο. Όταν όμως τα νεύρα σας χτυπήσουν κόκκινο και η ζυγαριά αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα (το ανοιγοκλείσιμο του ψυγείου είναι η νέα σας εξάρτηση), τότε χωρίς καθόλου τύψεις και με μια δόση ανακούφισης αγοράζετε ξανά το αγαπημένο σας πακέτο και ανυπομονείτε για την πρώτη ρουφηξιά, που θα σας επιβεβαιώσει ότι εσείς και το τσιγάρο είστε αχώριστοι. Έχετε παρατηρήσει ότι πλέον σε μια παρέα αποτελείτε τη μειοψηφία; Οι περισσότεροι φίλοι σας, το πήραν απόφαση και το έκαναν. Ακόμα και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν καπνίζει και ξέρετε, είναι ένας λόγος για να μην γυρίσει ποτέ να σας κοιτάξει. Πώς άλλωστε, αφού μυρίζετε τσιγαρίλα από πάνω μέχρι κάτω; Οι δικαιολογίες τύπου «δεν μπορώ να το κόψω», «έχω προσπαθήσει πολλές φορές χωρίς επιτυχία», «μ' αρέσει το κάπνισμα» κ.τ.λ. δεν υπάρχουν πια από τη στιγμή που ξεκίνησε τη λειτουργία του το διεθνές αντιεθιστικό κέντρο ΑΝΤΙΚΑΠ.

Image 1

Η ΑΝΤΙΚΑΠ διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό της, εξασφαλίζει εγγυημένα και γρήγορα αποτελέσματα. Ανακαλύπτει για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και σε συνεργασία μαζί του όλες τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού που έχουν σχέση με το τσιγάρο (ή όποια άλλη εξάρτηση) και επηρεάζονται από τη διακοπή του, ενώ προσδιορίζεται με ακρίβεια ως προς το ψυχολογικό του προφίλ. Η μέθοδος της ΑΝΤΙΚΑΠ παρεμβαίνει στα κατάλληλα κέντρα και δημιουργεί ταχύτατα αλλαγές στο οργανισμό φέρνοντάς τον πιο κοντά στην πρότερη της εξάρτησης κατάσταση. Είναι ανώδυνη και δε συμπεριλαμβάνει στο πρωτόκολλό της χημικά ή φάρμακα. Με φυσικό μόνο τρόπο εξασφαλίζει ταχύτατη επιστροφή της υγείας και της ευεξίας του οργανισμού, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, με την τόσο εύκολη επίτευξη ενός τόσο δύσκολου μέχρι τώρα στόχου.
Image 2

Η μέθοδος της ΑΝΤΙΚΑΠ είναι ευχάριστη και σύντομη, και οδηγεί σε οριστική αποτοξίνωση. Δεν πονάει. Αντίθετα χαλαρώνει, βελτιώνει τον ύπνο, κόβει την όρεξη και βελτιώνει τη libido. Η παρέμβαση γίνεται όταν εσείς θα το αποφασίσετε, επιλέγοντας τη μέθοδο και τους ανθρώπους που το υποστηρίζουν όλο αυτό και ορίσετε χρονικά την έναρξη της θεραπείας. Όλα τα υπόλοιπα καθορίζονται από το ΑΝΤΙΚΑΠ. τα αποτελέσματα είναι μόνιμα γιατί παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα ανάλογα με τη βαρύτητα της εξάρτησης κάθε καπνιστή από τη νικοτίνη, η οποία εκτιμάται πριν την έναρξη της θεραπείας από εξειδικευμένο προσωπικό και ψυχολόγους, με ειδικό test εξάρτησης από τη νικοτίνη και με μέτρηση του μονοξειδίου του άνθρακα (smoke-check) στον οργανισμό. Ο προσδιορισμός και η προσαρμογή της θεραπείας στα μέτρα σας γίνεται μετά από συζήτηση με τον ψυχολόγο, που είναι απαραίτητη, ανεξάρτητα από το σκοπό της θεραπείας, προκειμένου να σκιαγραφηθεί το ψυχολογικό και οργανικό σας προφίλ. Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο ηλεκτροβελονισμός, το λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας και η οξυγονοθεραπεία με ένα πρωτόκολλο που οργανώνεται κατά περίπτωση. Ο αριθμός συνεδριών είναι συγκεκριμένος και σας ανακοινώνεται μετά τη συνάντηση με  τον ψυχολόγο ενώ δεν ξεπερνά ποτέ τις έξι για το κάπνισμα. Το πρωτόκολλο της ΑΝΤΙΚΑΠ είναι οριοθετημένο, συγκεκριμένο, καθόλου ασαφές και ευέλικτο σε σχέση με ιδιαιτερότητες οργανικές ή ψυχολογικές του κάθε ατόμου.
Image 3

Στα ΑΝΤΙΚΑΠ θα φροντίσουν και για το αδυνάτισμά σας, με θεραπείες ανώδυνου laser βελονισμού και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Η αρχαία κινέζικη ιατρική με βελόνες, σήμερα έχει πλήρως αναγνωριστεί αλλά και εξελιχθεί. Ευρωπαίοι θεραπευτές και σύγχρονα πλαίσια υγείας υιοθετούν τον βελονισμό και τη φιλοσοφία του ως εναλλακτική πολλών επαχθών παρεμβάσεων. Η θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ στηρίζεται στον Ιατρικό βελονισμό. Είναι τελείως ανώδυνη και χρησιμοποιεί είτε μηχάνημα ηλεκτροβελονισμού ή διοδικό laser. Είναι πρωτοποριακό από άποψη τεχνολογίας, στηρίζεται όμως στην παγκόσμια αναγνωρισμένη παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους γιατρού και νοσηλευτές με πλήρες πρωτόκολλο στα σημεία ελέγχου της βουλιμίας. Χωρίς δίαιτα, τρώτε όσο θέλετε και αδυνατίζετε. Τρώτε πραγματικά όσο θέλετε γιατί επιτυγχάνεται ισορροπία μεταξύ του «θέλω» και του «έχω ανάγκη». Η τροφή αποκτά την πραγματική της διάσταση: υπηρετεί ανάγκες επιβίωσης και παύει να λειτουργεί ως αυτοσκοπός. Ο κορεσμός είναι γρήγορος και το αποτέλεσμα είναι η προοδευτική μείωση του όγκου του στομάχου έτσι ώστε τελικά να μη χωράει μεγάλες ποσότητες τροφής. Η βουλιμία εξαφανίζεται και χωρίς στέρηση, απλά και αβίαστα φτάνετε στο ιδανικό σας βάρος. Ο μεταβολισμός επανέρχεται προοδευτικά σε φυσιολογικά επίπεδα και οι καύσεις πολλαπλασιάζονται. Κάθε υγιής οργανισμός (χωρίς ιδιαίτερες οργανικές ή ορμονικές διαταραχές, χάνει έως 6 κιλά ανά μήνα θεραπείας. Παράλληλα σας παρέχονται προγράμματα διατροφής για ενίσχυση του οργανισμού σε πολύτιμα συστατικά και ιχνοστοιχεία όσο διαρκεί η θεραπεία. Ξεκινήστε λοιπόν τις διακοπές σας υγιείς και αδύνατοι.

αντικαπ

Αθήνα Θεσσαλονίκη
- 801 11 45 045 -
Website / Facebook
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο του Αντικάπ 801 11 45 045 ή στα 210 3236680 & 2310 253653. 
Αντικάπ Θεσσαλονίκη: Ερμού 32, 54623. 
Αντικάπ Αθήνα: Ξενοφώντος 14, 10557.
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: