Cocktail blog

Ηλιακό Φανό με Ενσωματωμένο Φωτοβολταϊκό Συλλέκτη


προσφορά για allsales.gr Shopping
Τα καλοκαιρινά σας βράδια στη βεράντα, οι εξορμήσεις σας στη φύση και το camping στην εξοχή τώρα που πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, ακόμα και η προσπάθειά σας να εξοικονομήσετε ρεύμα, μόλις βρήκαν το ιδανικό gadget. Ο ηλιακός φανός με τον ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό συλλέκτη και τη μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας θα σας παρέχει το απαραίτητο φως, χάρη στις 6 led λάμπες που διαθέτει και τον κωνικό καθρέφτη στο εσωτερικό του που διπλασιάζει την ένταση του φωτός και το διαχέει ομοιόμορφα και περιμετρικά στο χώρο.

Image 1

Επίσης, έχει ενσωματωμένο δυναμό για χειροκίνητη φόρτιση με μανιβέλα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως σε μια απρόσμενη διακοπή ρεύματος, η οποία είναι ενσωματωμένη στο πλάι του φανού σε ειδική εσοχή. Το πάνελ είναι υψηλής φωτοευαισθησίας και μπορεί να φορτίσει την μπαταρία ακόμα και στο φως ενός δωματίου από μια κοινή λάμπα. Επαναφορτίζει και με φορτιστή τοίχου και αυτοκινήτου και έχει διακόπτη on-off με δύο επίπεδα έντασης. Ο ηλιακός φανός έχει διάρκεια συνεχούς λειτουργίας 8-10 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση και είναι ιδανικός στο μέγεθος για τα ταξίδια και τις εκδρομές σας.
  • Ηλιακός φανός με ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό συλλέκτη και μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο δυναμό για χειροκίνητη φόρτιση με μανιβέλα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Διάρκεια συνεχούς λειτουργίας 8-10 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση.
  • Το πάνελ είναι υψηλής φωτοευαισθησίας και μπορεί να φορτίσει την μπαταρία ακόμα και στο φως ενός δωματίου από μία κοινή λάμπα.
  • Επαναφορτίζει και με φορτιστή τοίχου και αυτοκινήτου.
  • Διαστάσεις: 180 x 60 x 60mm.
  • Ισχύει εγγύηση 2 ετών.


allsales.gr

Πάρνηθος 71
13671 Αχαρναί
Website / Facebook
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 6973 740879 & 6932 762876 (10:00 με 18:00).
allsales.gr, Αχαρναί, 13671, Πάρνηθος 71
 Groupon.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: