Cocktail blog

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων - Θεσσαλονίκη

Image 3
Οι συνεχώς αυξανόμενες επιθέσεις στο δρόμο και η γενικότερη αύξηση της εγκληματικότητας τον τελευταίο καιρό σας κάνουν να ανησυχείτε διαρκώς. Κάθε φορά που κυκλοφορείτε σε ένα λίγο πιο σκοτεινό δρόμο, εκείνα τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι να ξεκλειδώσετε την πόρτα, όταν ακούτε θόρυβο μέσα στη νύχτα, περνάνε από το μυαλό σας τα χειρότερα και κυρίως το ότι είστε αβοήθητοι. Πολλές φορές σκέφτεστε ότι αν κάποιος θα σας επιτεθεί θα του φέρετε στο κεφάλι την τσάντα, το κινέζικο βάζο, το
τηγάνι και θα καταφέρετε να τον τρέψετε σε φυγή, αν όχι να τον αφήσετε αναίσθητο, δεμένο και έτοιμο προς παράδοση στην αστυνομία. Δυστυχώς ο παράγοντας του αιφνιδιασμού σας θέτει αυτόματα σε μειονεκτική θέση και το πιθανότερο είναι να γίνετε ένα ακόμα θύμα επίθεσης. Βέβαια αν γνωρίζετε αυτοάμυνα σίγουρα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αμυνθείτε με το σωστό τρόπο.

Image 1

Στο σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε, θα διδαχθείτε από τους έμπειρους εκπαιδευτές της ακαδημίας, που είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO, τεχνικές ρεαλιστικές και γρήγορα αφομοιώσιμες. Οι συμβουλές που θα σας δώσουν για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε διαφορετικές καταστάσεις και συνθήκες επίθεσης, θα σας φανούν παραπάνω από χρήσιμες για την αυτοπροστασία σας και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο μόνοι και κυρίως μόνες και απροστάτευτες.

Image 2

Η Bodyguard Academy είναι μία πρωτοποριακή ιδέα για τα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για μια ακαδημία με διεθνή πρότυπα, που αναλαμβάνει την εκπαίδευση ατόμων που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με τον τομέα σωματοφυλάκων, επιχειρησιακό σχεδιασμό, συνοδεία V.I.P προσώπων, τακτικές φύλαξης αεροδρομίων, sky air Marshalls και φύλαξη χώρων. Μετά το πέρας των σπουδών και των εξετάσεων οι υποψήφιοι λαμβάνουν την πιστοποίηση τους από την διεθνή οργάνωση I.S.D.O International Self Defense Organization. Στόχος της ακαδημίας, είναι να παρέχει μοναδικές υπηρεσίες συνδυάζοντας την ποιότητα και υψηλή τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς φοίτησης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει, είναι:
  • Consulting – θέματα ασφαλείας.
  • Εκπαίδευση προσωπικού ιδιωτικών εταιριών.
  • Εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας.
  • Εκπαίδευση προσωπικού για: φύλαξη χώρων ασφάλεια υψηλών προσώπων V.I.P φύλαξη αεροδρομίων Sky air Marshall.
  • Ειδικές εκπαιδεύσεις σε σώματα ασφαλείας.
Επίσης σας συστήνουν συνεργαζόμενες ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας, που διαθέτουν προσωπικό εκπαιδευμένο στην ακαδημία και μπορούν να σας παρέχουν:
  • Επιχειρησιακό σχεδιασμό ασφάλειας.
  • Αξιολόγηση αναγκών.
  • 24-7 all year υπηρεσία όλο τον χρόνο.
  • Κάλυψη σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
  • Συνεργασίες με εξωτερικό.
  • Χρήση υψηλής τεχνολογίας.
  • Χρήση θωρακισμένων οχημάτων, μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού και ταχύπλοων σκαφών.
Ο Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων είναι ένας πρωτοπόρος φορέας διοργάνωσης σεμιναρίων με προγράμματα εκπαίδευσης αναγνωρισμένα διεθνώς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών του διοργανώνει μαθήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να αποκτήσουν γνώσεις, αλλά και δεξιότητες που μπορούν να τις αξιοποιήσουν επαγγελματικά.Τεχνικές ρεαλιστικές και γρήγορα αφομοιώσιμες για άντρες και γυναίκες, που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ενδεχόμενη επίθεση στο δρόμο.

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων - Θεσσαλονίκη

2311 205 769
2310 403 825
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: