Cocktail blog

Ρολόι Χειρός O'clock 80's Collection σε Υπέροχα Fluo Χρώματα

προσφορά για Project: Music - Life - Play Shopping
Η μόδα της δεκαετίας του '80, δεν σταματάει ποτέ να τροφοδοτεί τις νέες τάσεις με αξεσουάρ, χρώματα και σχέδια. Μπορεί πολλοί να την θεωρούσαν μια κιτς δεκαετία, δεν παύει όμως να θεωρείται ορόσημο στη μόδα, την τέχνη, τη μουσική και γενικότερα στον τρόπο ζωής, δημιουργώντας πάντα μια γλυκιά νοσταλγία σε όσους την έζησαν. Φέτος το καλοκαίρι τα έντονα fluo χρώματα έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια φωτίζοντας χαρούμενα τις βιτρίνες και τα καταστήματα και σας δημιουργούν ένα...
pop αίσθημα, θυμίζοντας σας τις εποχές, που αντιγράφατε τη Madonna με τη φράντζα και το καπελάκι. Τα ρολόγια χειρός O'clock 80's Collection σε υπέροχα fluo χρώματα με φανταστικούς συνδυασμούς της ιταλικής εταιρείας full spot .it, είναι μια stylish επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε. Διαλέξτε το δικό σας ρολόι, ανάμεσα σε fluo yellow, fluo green και fluo pink και αποκτήστε ένα μοναδικό must have κομμάτι για κάθε fashionista που θέλει να ακολουθεί τη μόδα, με μοναδικό τρόπο, διαφέροντας απ' όλους τους άλλους.Η εταιρεία Project: Music - Life – Play δημιουργήθηκε το 2011 από ανθρώπους με πάθος για οτιδήποτε φρέσκο και καινούργιο, που κάνει τους νέους να δημιουργούν το δικό τους μοναδικό στυλ και τρόπο ζωής. Είναι ο επίσημος διανομέας εταιρειών που δημιουργούν fashion trends με τα προϊόντα, τα gadgets και τα αξεσουάρ τους, όπως Ministry of Sound, Hed Kandi, Gaiam, Hog Wild, Ultra Case και full spot .it.
Image 1Image 2Image 3

  • Ρολόγια χειρός σε υπέροχα fluo χρώματα με φανταστικούς συνδυασμούς της ιταλικής εταιρείας full spot .it.
  • Stylish επιλογή επηρεασμένη από τη μόδα των 80's για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε.
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα:fluo yellow, fluo green, fluo pink και μεγέθη: XS (14,80cm), S (16cm), M (18cm), L (20cm).


Project: Music - Life - Play

info@projectmusic.gr
+30 211 0134343
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία για παραγγελία στο 2110 134343.
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: