Cocktail blog

Alegria Villas στον Βασιλικό του Αγίου Νικολάου-Ζάκυνθο


προσφορά για Alegria Villas Travel

Στη Ν.Α. πλευρά του νησιού, κοντά στο θαλάσσιο πάρκο, θα ανακαλύψετε το συγκρότημα Alegria Villas. Βρίσκεται στο Βασιλικό, στον κόλπο του Αγίου Νικολάου, με το παλιό πέτρινο εκκλησάκι στη μία του ακρονησίδα και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα στην άλλη. Παραλίες που ανιχνεύονται, νωχελικοί περίπατοι στη λεπτή άμμο ιδανική γι αυτούς που ακόμη «ψάχνουν για κοχύλια»…Ο Βασιλικός βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού. Είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ζακύνθου καθώς διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες όπως Άγιος Νικόλαος, Γέρακας, Δάφνη, κ.λ.π. Φημίζεται
ακόμη για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο που προστατεύει τις χελώνες Καρέτα Καρέτα οι οποίες επιλέγουν τη Ζάκυνθο για την ωοτοκία τους. Η καθαρή αμμώδης παραλία του Αγίου Νικολάου είναι ασφαλής για παιδιά και διαθέτει beach bar, εστιατόριο, γήπεδο του βόλεϊ, ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια αθλήματα. Ο Βασιλικός, παρά τη τουριστική του ανάπτυξη, παραμένει ένα όμορφο χωριό που απλώνεται ανάμεσα σε ελαιώνες και διαθέτει παραδοσιακές ταβέρνες με τοπικά εδέσματα, παραθαλάσσια μπαράκια, μίνι μάρκετ και θαλάσσια αθλήματα έτσι ώστε να ικανοποιήσει τα γούστα κάθε επισκέπτη.
Το πέτρινο συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από πεύκα και ελαιώνες και αποτελείται από 6 ανεξάρτητες κατοικίες, 120τ.μ. η καθεμία.
Το ξενοδοχείο
Το πέτρινο συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από πεύκα και ελαιώνες και αποτελείται από 6 ανεξάρτητες κατοικίες, 120τ.μ. η καθεμία. Είναι κατασκευασμένες από πέτρα στα χρώματα της γης, δουλεμένη από ντόπιους μαστόρους και ακατέργαστο ξύλο, με βεράντες από Ζακυνθινή τουβλέτα και με κεραμίδια στο χρώμα της ώχρας. Τα σπίτια είναι άνετα και λειτουργικά, στολισμένα με παραδοσιακά έπιπλα, αντικείμενα λαϊκής τέχνης και κεντίδια. Με ξεχωριστό χαρακτήρα το καθένα, σε οικείο και φιλόξενο περιβάλλον, μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως 9 άτομα.

Παροχές/Υπηρεσίες
Σε απόσταση 100μ από τις βίλες βρίσκεται πισίνα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες και να απολαύσετε τον καφέ σας. Το ξενοδοχείο συνολικά παρέχει: Κλιματιστικό, Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Μεγάλο ψυγείο, Ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο και κεραμικές εστίες, Πλυντήριο πιάτων, Φούρνος μικροκυμάτων, Μηχανή καφέ φίλτρου, Τοστιέρα, Βραστήρα, Πλυντήριο ρούχων, Σίδερο και σιδερώστρα, Απλώστρα ρούχων, Δορυφορική τηλεόραση, DVD and CD player, ραδιόφωνο, Ασύρματο internet, Σεσουάρ μαλλιών, Θυρίδα ασφαλείας, Καθημερινή καθαριότητα 

Image 4Image 5Image 1Image 2

Δραστηριότητες
Σε απόσταση 100μ, βρίσκεται φάρμα που διαθέτει διάφορα ζώα και μπορείτε να την επισκεφθείτε.
Πώς θα φτάσετε
Αεροπορικώς:
Πολλές ταξιδιωτικές εταιρίες προσφέρουν καλοκαιρινές πτήσεις από και προς τη Ζάκυνθο.
Επίσης υπάρχει και σύνδεση μέσω Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας και Κεφαλονιάς με OLYMPIC-AIRWAYS:
Αθήνα-Ζάκυνθος, Ζάκυνθος-Αθήνα: 2 φορές την ημέρα.
Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα-Κεφαλονιά-Ζάκυνθος, Ζάκυνθος-Κεφαλονιά-Κέρκυρα-Θεσσαλονίκη: 1 φορά την ημέρα.

Αναχωρήσεις πλοίων από Κυλλήνη-Ζάκυνθο:
Κεφαλονιά/Πεζάδα - Ζάκυνθο/Άγ. Νικόλας: 07:30 + 18:30 (Καλοκαίρι) τηλ:26950 23984 Ζάκυνθο/Άγ. Νικόλας - Κεφαλονιά/Πεζάδα: 09:00 + 19:30 (Καλοκαίρι) τηλ: 26950 23984.

ΚΤΕΛ:
Αναχωρήσεις από Αθήνα - Ζάκυνθο: Κάθε μέρα 05:45 - 08:30 - 12:30 - 16:30.
Αναχωρήσεις από Ζάκυνθο - Αθήνα: Κάθε μέρα 05:00 - 07:30 - 10:30 - 14:00 - 19:30.
Αναχωρήσεις από Πάτρα - Ζάκυνθο: 11:00 - 16:00 - 20:30.
Αναχωρήσεις από Ζάκυνθο - Πάτρα: 05:00 - 07:30 - 12:30 - 14:30 - 19:30.

Alegria Villas

Άγιος Νικόλας - Βασιλικός
29100 Ζάκυνθος
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων (βάσει διαθεσιμότητας): 6945 755052 ή στο alegriavillas@gmail.com
Alegria Villas, Ζάκυνθος, 29100, Άγιος Νικόλας - Βασιλικός 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: