Cocktail blog

Hotel Apartments Aktis στο Λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου


προσφορά για Hotel Apartments Aktis Travel


To ξενοδοχείο AKTIΣ είναι χτισμένο πάνω στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου και λειτουργεί από το 1975. Μιλάμε για το αρχαιότερο λιμάνι του νομού Αργολίδας στο Σαρωνικό κόλπο και ένα από τα πιο γραφικά. Στο ξενοδοχείο δόθηκε η ονομασία AKTIΣ γιατί είναι αυτό που δέχεται πρώτο τις ακτίνες του λαμπερού ήλιου που ξεπροβάλλει από τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού.

Το ξενοδοχείο
Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματισμό και στο ισόγειο εστιατόριο, καφετέρια και μπαρ. Τα μπαλκόνια των δωματίων του έχουν θέα στο λιμάνι αλλά και στο μικρό αρχαίο θέατρο, το στολίδι της Eπιδαύρου. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή Γιαλάσι και έχουν καταπληκτική θέα. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, τζάκι, κρεβατοκάμαρες, τηλεόραση, κλιματισμό. Tο AKTIΣ είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που η φιλοξενία της θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας ενώ έχει φιλοξενήσει στην εικοσαετή λειτουργία του χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες. Παρέχει κάθε είδους εξυπηρέτηση και πληροφορίες στους τουρίστες, στους επιβάτες και στα πληρώματα των κότερων με αίθουσα συναντήσεων, ντους, πρωινό, αλλαγή συναλλάγματος, τηλέφωνα, fax και ανεφοδιασμό με νερό και καύσιμα.
  • Χτισμένο στο αρχαιότερο λιμάνι του νομού Aργολίδας, και ένα από τα πιο γραφικά.
  • Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει κλιματισμό και στο ισόγειο εστιατόριο, καφετέρια και μπαρ. 
  • Τα μπαλκόνια των δωματίων του έχουν θέα στο λιμάνι αλλά και στο μικρό αρχαίο θέατρο.
  • Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή Γιαλάσι και έχουν καταπληκτική θέα. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρες, τηλεόραση και κλιματισμό.
  • Το ξενοδοχείο Aktis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αυτή η αίσθηση προσωπικής φροντίδας και αγάπης περνάει και στα καλοφτιαγμένα πιάτα του εστιατορίου

Δραστηριότητες
Από την Αρχαία Επίδαυρο, με μονοήμερες εκδρομές, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε περιοχές με αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας από τους Δελφούς ή ξεκινώντας πάλι από την Αρχαία Επίδαυρο να κάνετε ένα γύρο αρχίζοντας από τον Ισθμό της Κορίνθου. Συνεχίζετε για Αρχαία Κόρινθο και μετά Νεμέα και Μυκήνες. Από εκεί θα πάτε στο Άργος, στην Τίρυνθα και κατόπιν στο Ναύπλιο. Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας, ενώ στο μικρό αρχαίο θέατρο που βρίσκεται σε απόσταση 600μ. από το ξενοδοχείο συναυλίες. Θα άξιζε, επίσης, να βάλετε στην ταξιδιωτική ατζέντα σας την Aρχαία Oλυμπία, τον Mυστρά, τα Σπήλαια Δυρού καθώς και τα κοντινά νησιά Ύδρα και Σπέτσες.
Πώς θα φτάσετε
Η πρόσβαση στην Αρχαία Επίδαυρο μπορεί να γίνει τόσο οδικώς όσο και δια θαλάσσης. Τους καλοκαιρινούς μήνες, κυρίως τον Ιούλιο, εκτελούνται δρομολόγια με ferry boats από το λιμάνι του Πειραιά, εξυπηρετώντας όσους θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις παραστάσεις του Φεστιβάλ. Οδικώς, από Αθήνα μέσω Κορίνθου (134 χλμ) και από το Ναύπλιο μέσω Λυγουριού (36 χλμ). Επίσης υπάρχει και η επαρχιακή οδός Ερμιόνης – Κρανιδίου – Επιδαύρου. Υπάρχουν και τακτικά δρομολόγια ΚΤΕΛ.
Image 1Image 2Image 3

Hotel Apartments Aktis

Αρχαία Επίδαυρος
21059 Αρχαία Επίδαυρος
Website / Facebook
Τηλ. κρατήσεων: 27530 41407 & 42022 ή μέσω email:info@hotelaktis.gr
Early check-in (10:00) & Late check-out (17:00) κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο.
Hotel Apartments Aktis, Αρχαία Επίδαυρος, 21059, Αρχαία Επίδαυρος 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: