Cocktail blog

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο




Στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες θέες της πασαρέλας βρέθηκε για ακόμη μια φορά η βραζιλιάνα Gisele και μάλιστα με εκπληκτική διαφορά! Ασυναγώνιστη πρωταγωνίστρια στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, αποτέλεσε «μούσα» της Pantene και των οίκων Versace και Esprit, απέδειξε πως διαθέτει μεγάλο επιχειρηματικό δαιμόνιο λανσάροντας, μεταξύ άλλων, τα χαριτωμένα Ipanema flip flips και την προσωπική της σειρά σέξι εσωρούχων και με ετήσια έσοδα που φτάνουν τα 45 εκατομμύρια δολάρια, το εκθαμβωτικό τοπ μόντελ κατακτά επάξια το νούμερο ένα της λίστας!

Kate Moss
Στη δεύτερη θέση έρχεται η βρετανίδα Kate Moss η οποία παρά τις συνεργασίες της με διάσημους οίκους όπως η Vogue Eyewear και Longchamp, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 9,2 εκατομμύρια δολάρια, μετρώντας μάλιστα και...ζημία 4,3 εκατομμυρίων από την προηγούμενη χρονιά!
Alessandra Ambrosio
Natalia Vodianova
Το top 10 «ανήκει» κυριολεκτικά στους «άγγελους» της Victoria's Secret καθώς σε 6 από τις 10 θέσεις συναντάμε φτερωτές θεότητες της θρυλικής εταιρίας! Η πανέμορφη Adriana Lima, η Ρωσίδα καλλονή Natalia Vodianova, η σέξι 23χρονη λολίτα Candice Swanepoe και η σαγηνευτική Alessandra Ambrosio, είναι μερικές από τις αιθέριες υπάρξεις που στολίζουν, με την μαγευτική τους παρουσία τη λίστα της Forbes!
Adriana Lima
Μεγάλη απορία γεννά η απουσία της Γερμανίδας Heidi Klum, η οποία με έσοδα που φτάνουν τα 20 εκατομμύρια θα κατακτούσε τη δεύτερη θέση, αποτελώντας άξια αντίπαλο της εκρηκτικής Gisele! Για τη Forbes όμως η χυμώδης ξανθιά, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τη Victoria's Secret το 2010 δεν αποτελεί πλέον supermodel, αλλά μία επιτυχημένη businesswoman, και παρά το γεγονός ότι κινείται πάντα στο χώρο της μόδας, η 39χρονη Klum δε μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: