Cocktail blog

Ηλιακος Φορτιζόμενος Απωθητης Κουνουπιών


προσφορά για Living Green Shopping

Το έχετε παρατηρήσει σίγουρα. Τα κουνούπια φέτος, εκτός του ότι είναι πολλά, είναι και αμείλικτα στοχεύοντας σε όποιο σημείο του δέρματός σας είναι ακάλυπτο. Πουθενά δεν είστε προστατευμένοι. Είστε στόχος πρωί, μεσημέρι, βράδυ με αποτέλεσμα να έχετε γεμίσει τσιμπήματα και να ξύνεστε συνέχεια με μανία. Υπάρχει λύση για σας από την «πράσινη» εταιρεία Living Green και λέγεται Personal Solar Mosquito Repeller.Πρόκειται για μία συσκευή, που απομακρύνει τα κουνούπια σε ακτίνα 2 μέτρων, παράγοντας έναν πολύ χαμηλό ήχο χαμηλών συχνοτήτων ο οποίος τα ενοχλεί, όσο σας ενοχλούν κι
αυτά όταν έρχονται πάνω από το αυτί σας την ώρα που κοιμόσαστε αμέριμνοι. Λειτουργεί με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας (mini solaρ panel) και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και μπορεί να φορτίσει έστω και με ελάχιστο φως ώστε να είναι πάντα έτοιμο το βράδυ να σας προφυλάξει. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί για 8-10 ώρες χρήσης.
Το Personal Solar Mosquito Repeller δεν έχει χημικές ουσίες και είναι φιλικό για το περιβάλλον και ασφαλές για εσάς. Είναι ελαφρύ, φορητό και μπορείτε να το κρεμάσετε οπουδήποτε ή να το έχετε ακόμα και στην τσέπη σας ή το χέρι σας.
Είναι ιδανικό για χρήση στην εξοχή, τον κήπο, το μπαλκόνι, το θερινό σινεμά, το κάμπινγκ, το ψάρεμα και οπουδήποτε χρειάζεστε ένα φορητό απωθητικό κουνουπιών που να λειτουργεί χωρίς ρεύμα.
Η εταιρεία LIVING GREEN A.E. δημιουργήθηκε το 2008 με κύριο σκοπό την έκδοση βιβλίων και περιοδικών καθώς και την εμπορία οικολογικών ειδών και προϊόντων. Διαθέτει δυο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Άμεσος στόχος της LIVING GREEN είναι να επεκταθεί πέρα από την εμπορία βιβλίων και αγαθών και στην παροχή «πράσινων» υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Αυτό θα περιλαμβάνει από το βιοκλιματικό σχεδιασμό κατοικιών, γραφείων και κήπων μέχρι και την διοργάνωση σεμιναρίων για μια μεγάλη γκάμα «πράσινων» ενδιαφερόντων και hobbies.
Image 1Image 2
  • Απομακρύνει τα κουνούπια παράγοντας έναν πολύ χαμηλό ήχο χαμηλών συχνοτήτων. Το κρεμάτε στο λαιμό σας ή το έχετε στην τσέπη σας και τα κουνούπια δεν σας πλησιάζουν.
  • Λειτουργεί με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας (mini solar panel) και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
  • Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί για 8-10 ώρες χρήσης.
  • Δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
  • Είναι ελαφρύ, φορητό και καλύπτει μια επιφάνεια ακτίνας 2 μέτρων.
  • Μπαταρία: 1.2v Ni-MH button cell.
  • Εύρος συχνότητας: 5000-9000 Hz.

Living Green

-
- Αθήνα
Website / Facebook
Παραλαβή από το κατάστημα:Αθήνα: Χ. Τρικούπη 33 & Ναυαρίνου, Τηλ 210 3827278.
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: