Cocktail blog

Πρακτικό Ξύλινο Έπιπλο με Ολόσωμο Καθρέπτη


προσφορά για Pandawise Shopping

Έχετε αμέτρητα κοσμήματα, αξεσουάρ και φουλάρια και κάθε φορά που βιάζεστε να ετοιμαστείτε για τη βραδινή σας έξοδο ψάχνετε να βρείτε τι θα βάλετε που να ταιριάζει με τα ρούχα σας. Τα έχετε όλα μέσα σε κουτιά, κουτάκια και συρτάρια με αποτέλεσμα ποτέ να μην βρίσκετε αυτό που θέλετε.
Αυτό που σας χρειάζεται, είναι αυτό το μοναδικό έπιπλο τρία σε ένα. Διαθέτει χώρους αποθήκευσης και οργάνωσης των κοσμημάτων και των αξεσουάρ σας στο εσωτερικό και έναν ολόσωμο καθρέφτη στο εξωτερικό. Έχει 6 ράφια με χωρίσματα, 2 συρταράκια, 48 γάντζους για κολιέ και φουλάρια, 144 γαντζάκια για
σκουλαρίκια και θήκες για δαχτυλίδια. Χωράει μέσα τα πάντα! 
Όταν κλείνετε την πόρτα βρίσκεστε μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχει τέσσερις διαφορετικές γωνίες κλίσης για να μη σας ξεφεύγει ούτε τρίχα. Η πόρτα επίσης, κλειδώνει για να ασφαλίζετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας από τους περίεργους επισκέπτες, που δεν ξέρουν ότι εκεί μέσα κρύβετε τους αγαπημένους μικρούς σας θησαυρούς.
Επιλέξτε ανάμεσα σε άσπρο ή καφέ χρώμα για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου σας και δημιουργήστε τη δική σας γωνιά ομορφιάς!
Image 4Image 3

  • Έπιπλο 3 σε 1 με χώρους αποθήκευσης και οργάνωσης για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ σας και ολόσωμο καθρέφτη στην πόρτα.
  • Διαθέτει 6 ράφια με χωρίσματα, 2 συρταράκια, 48 γάντζους για κολιέ, 144 γαντζάκια για σκουλαρίκια και θήκες για δαχτυλίδια.
  • Η πόρτα κλειδώνει για να ασφαλίζετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας.
  • Διαστάσεις: 146x37x42cm.
  • Διατίθεται σε χρώματα λευκό και καφέ.


Pandawise

Smart Products
for Wise Buyers
Τηλ. επικοινωνίας: 241 500 5788 (Καθημερινές 10:00 με 18:00). 
Pandawise προβάλλεται από Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: