Πορτοφόλια από Υψηλής Αντοχής Αλουμίνιο


προσφορά για allsales.gr Shopping

Τώρα που μετράτε μέχρι και το τελευταίο ευρώ, το πρωτοποριακό αυτό πορτοφόλι θα σας γίνει άκρως απαραίτητο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής αλουμίνιο, που το καθιστά άφθαρτο και αδιάβροχο, ενώ είναι πολύ ελαφρύ για να το κουβαλάτε παντού μαζί σας. Διαθέτει ξεχωριστές εσωτερικές θήκες για τα λεφτά, τις πιστωτικές σας κάρτες, το δίπλωμα οδήγησης και τις φωτογραφίες σας.Το σημαντικό είναι ότι χάρη στο υλικό απ' το οποίο είναι κατασκευασμένο σας προστατεύει απ' την τελευταία μόδα, που ονομάζεται electronic pickpocketing. Η απειλή προέκυψε, όταν εταιρείες
καρτών, κυρίως του εξωτερικού, υιοθέτησαν μια τεχνολογία που ονομάζεται αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων (radio frequency identification ή RFID). Μερικές από τις τελευταίας γενιάς πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια και κλειδιά δωματίων ξενοδοχείου χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία. Αντί να περνάνε κατά μήκος οι πληροφορίες μέσω της σάρωσης της μαγνητικής ταινίας, οι κάρτες RFID "εκπέμπουν" τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τσιπ ηλεκτρονικού υπολογιστή. Για να καταλάβετε, οι πορτοφολάδες υψηλής τεχνολογίας, με έναν απλό μηχανισμό ανάγνωσης, μπορούν να αφαιρέσουν τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών σας, απλώς πλησιάζοντας τις τσάντες και τα πορτοφόλια σας, χωρίς καν να σας ακουμπήσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρουν αυτές τις πληροφορίες σε μια κενή κάρτα και μπορούν να αρχίσουν να ξοδεύουν τα ωραία σας λεφτά κι εσείς να μην πάρετε χαμπάρι μέχρι να πάρετε στα χέρια σας το λογαριασμό της πιστωτικής. Μην τρομάζετε. Το πορτοφόλι αυτό έχει την ικανότητα να μπλοκάρει αυτές τις ραδιοσυχνότητες, προστατεύοντας έτσι τα στοιχεία και φυσικά τα λεφτά σας.
Image 1Image 4

  • Πορτοφόλι από υψηλής αντοχής αλουμίνιο με κομψές ανάγλυφες ρίγες, άφθαρτο και ανθεκτικό. Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες.
  • Αδιάβροχο για να προστατεύει τα λεφτά και τις κάρτες σας.
  • Αποτρέπει το electronic pickpocketing μπλοκάροντας βλαβερές ραδιοσυχνότητες.
  • Διαθέτει ξεχωριστές εσωτερικές θήκες.
  • Μικρό λεπτό μέγεθος (110x73x21mm) για να χωράει άνετα σε τσέπες και τσάντες.
  • Εύκολο κούμπωμα για άνοιγμα/κλείσιμο.
  • Διατίθεται σε μαύρο, ασημί, κόκκινο και μπλε χρώμα.

Τηλ. επικοινωνίας: 
6973 740879 & 6932 762876.


allsales.gr

Βασ. Κωνσταντίνου 20
16672 Βάρη
Website / Facebook
allsales.gr, Βάρη, 16672, Βασ. Κωνσταντίνου 20
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸