Σκεύος Pasta Boat Ιδανικό για Υπέροχες Μακαρονάδες, Λαχανικά και Ψάρια στον Ατμό και Άλλα


προσφορά για Telemarketing Stores Shopping 
Είστε μακαρονάδες, αλλά δεν έχετε χρόνο για να φτιάχνετε τα αγαπημένα σας πιάτα με ζυμαρικά; Τότε σίγουρα θα λατρέψετε το Pasta Boat, το ένα και μοναδικό σκεύος που θα χρειαστείτε για να φτιάχνετε υπέροχες μακαρονάδες, γρήγορα και χωρίς κόπο στο φούρνο μικροκυμάτων.Απλά βάζετε τα ζυμαρικά και νερό και τοποθετείτε το Pasta Boat στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν είναι έτοιμα, κλείνετε με το καπάκι για να τα στραγγίξετε και τα βάζετε στο πιάτο με τη σάλτσα της αρεσκείας σας. Τα ειδικά χερούλια στο πλάι δεν θερμαίνονται, ενώ χρησιμεύουν για να υπολογίσετε δύο μερίδες spaghetti στο καθένα.Στο
Pasta Boat, μπορείτε να φτιάξετε κατευθείαν σαλάτες ζυμαρικών ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί, αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα σας πιάτα. Στο σετ υπάρχει ειδική σχάρα που την τοποθετείτε μέσα στο σκεύος και μπορείτε να ψήσετε ταυτόχρονα λαχανικά στον ατμό, ψάρι, θαλασσινά, υπέροχο ριζότο, ισπανική παέγια, νουντλς και σπιτικό σούσι. Μπορείτε να ψήσετε ακόμα και γλυκά, όπως κέικ σοκολάτας ή να λιώσετε κουβερτούρα για παγωτό ή άλλα επιδόρπια.Το σκεύος που θα σας γλιτώσει από κατσαρόλες, ταψιά, τηγάνια κι ένα σωρό άλλα σκεύη που στοιβάζονται σε βουνά στο νεροχύτη, πλένεται πανεύκολα στο πλυντήριο. Μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνονται το σκεύος Pasta Boat, το σουρωτήρι, τα χερούλια, μία σχάρα για ψήσιμο στον ατμό, συνταγές και το καπάκι για να βάζετε τα μαγειρεμένα φαγητά στο ψυγείο.
...............................................................................................................................................................

  • Φτιάξτε ζυμαρικά, γρήγορα και χωρίς κόπο.
  • Απλά βάλτε τα ζυμαρικά και νερό και τοποθετήστε το Pasta Boat στο φούρνο μικροκυμάτων.
  • Όταν είναι έτοιμα κλείστε με το καπάκι για να τα στραγγίξετε και είναι έτοιμα.
  • Με τα χερούλια στο πλάι, μπορείτε να μετρήσετε τη μερίδα, ενώ είναι ασφαλή στο κράτημα, γιατί δεν θερμαίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων.
  • Μαγειρέψτε στο ίδιο σκεύος λαχανικά στον ατμό, ψάρι, θαλασσινά, ριζότο, ισπανική παέγια, νουντλς, γλυκά και σπιτικό σούσι.

To Deal: 

  • Το σετ περιλαμβάνει το σκεύος Pasta Boat, το σουρωτήρι, τα χερούλια, μία σχάρα για ψήσιμο στον ατμό, συνταγές και το καπάκι.
  • Διαστάσεις: 31 cm

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2706036.


Telemarketing Stores

info@telemarketing.gr
- -
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸