Cocktail blog

Ξενοδοχείο MARITSA'S στο Πηλιο




Tο Maritsa's Hotel & Suites βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό τηςΠορταριάς. Προσφέρει εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ και πολυτελή δωμάτια με συσκευές CD/DVD και υδρομασάζ.Τα καταλύματα του Maritsa’s Hotel αποτελούνται από κομψά δωμάτια με άνετα κρεβάτια και καλόγουστη διακόσμηση και σουίτες με υδρομασάζ και καθιστικό με τζάκι. Καθημερινά, σερβίρεται πλούσιο αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στην αίθουσα πρωινού, στο ισόγειο του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιό σας.Στο εστιατόριο προσφέρονται πιάτα από τη διεθνή και την ελληνική κουζίνα. Η πόλη του Βόλου και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου βρίσκονται σε απόσταση περίπου 12 χλμ. από το ξενοδοχείο.

Εξωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα

Μία εντυπωσιακή, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα γλυκού νερού για ενήλικες και μια μικρότερη, για παιδιά, βρίσκονται μπροστά στα δύο κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Βουτήξτε στα καθαρά νερά τους και κάντε ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο, σε αναπαυτικές ξαπλώστρες. Δροσιστείτε με χυμούς, αναψυκτικά & cocktails από το bar και ξεχάστε, για λίγο, το χρόνο. Σκεφτείτε έναν καλό λόγο να μας επισκεφτείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας. Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα!

Bar ​

Χαλαρώστε τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες κάνοντας ηλιοθεραπεία ή βουτιές στη πισίνα του MARITSAS HOTEL & SUITES. Δροσιστείτε με ένα αναψυκτικό, έναν ολόφρεσκο χυμό, ένα παγωμένο καφέ ή μια μπύρα και διασκεδάστε τα βράδια, με πληθώρα ποτών ή κοκτέιλ.
Εδώ, σερβίρονται επίσης, μικρά γεύματα στις βεράντες και γύρω από τις πισίνες. Απλές, νόστιμες και γρήγορες λύσεις, για μικρούς και μεγάλους. Τα σνακ αποτελούν πρακτική λύση για μικρά παιδιά που πεινούν μετά το κολύμπι αλλά και για όσους και όσες αποφεύγουν τα πλούσια γεύματα και για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Το Bar μας είναι στη διάθεσή σας μέρα και νύχτα, για να «σας φτιάχνει τη διάθεση».

Hamam

Χαλαρώστε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του νερού και του χώρου για να διώξετε το άγχος και τις εντάσεις της καθημερινότητας. Δεν μένει παρά να μας επισκεφτείτε για μοναδικές στιγμές φροντίδας και χαλάρωσης!
 

MARITSA'S

Πλατυγένους,
Πορταριά
τηλ.: 24280 99500



Προβολή MARITSA'S σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: