Cocktail blog

Possidon Hotel στην Αίγινα




Bρίσκεται στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, γεμάτη πράσινο, εύκολα προσβάσιμη στην παραλία.
Πρόκειται για ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, δυο αστέρων, που διακρίνεται για την άψογη εξυπηρέτηση, το service και τις παροχές του. Ανακαινισμένο το 2008, το συγκρότημα καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη, φροντίζοντας να του εξασφαλίσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συνδυάζοντας την άνεση με την πολυτέλεια και την φιλοξενεία με την καλοπέραση. Οι ιδιοκτήτες του υπόσχονται στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης σε ένα ζεστό περιβάλλον, φιλικό, στηριζόμενο στην ποιότητα και την λεπτομέρεια.


Στο "Possidon Hotel" έχει δημιουργήθεί για εσάς ένας τροπικός κήπος, μέσα στον οποίο υπάρχει το μοναδικό κυκλικό bar της Αγίας Μαρίνας.
Στο Café – bar μπορείτε να απολαύσετε ένα πολύ πλούσιο και χορταστικό πρωϊνό, snacks, αναψυκτικά, χυμούς, παγωμένες μπύρες, γνήσια ποτά και εξωτικά coctails.

Το Café – bar Possidon, λειτουργώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, θα εξυπηρετεί όλους τους φίλους του σερβίροντας πρωινά, παγωτά, χυμούς , cocktails και φυσικά εξωτικά ποτά.
Η Αίγινα

Η πόλη της Αίγινας είναι η ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του, κτισμένη αμφιθεατρικά ως προς τη θάλασσα.
Στην είσοδο του λιμανιού ο μικρός κατάλευκος ναός του Άγιου Νικόλα του Θαλασσινού καλωσορίζει τον επισκέπτη.
Η πρώτη εντύπωση έρχεται από τα νεοκλασσικά κτίρια, που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας του νησιού, με τα χρώματα τους, σε γήινες αποχρώσεις, να ομορφαίνουν στο ηλιοβασίλεμα.
Πολλά από αυτά τα κτίρια στεγάζουν στο ισόγειο τους παραδοσιακά καφενεία, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, μαγαζιά και τα καταστήματα των τραπεζών.
Στο εσωτερικό τα πολύχρωμα σπίτια με τις μικρές αυλές, με δέντρα και λουλούδια, άλλα γαλάζια, πράσινα, κόκκινα και λευκά, βρίσκονται σε στενά σοκκάκια, ανάμεσα σε γραφικά μαγαζάκια και ταβερνούλες. Η πόλη της Αίγινας είναι πανέμορφη, γραφική και υποβάλλει περίεργα τον επισκέπτη.
Παροχές Δωματίων:
  • Αir condition
  • Δορυφορική τηλεόραση
  • Τηλέφωνο
  • Σεσουάρ
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Μπάνιο
  • Μπαλκόνια

Possidon Hotel
Αγία Μαρίνα, Αίγινα 180 10
Τηλέφωνο: 6944651679 / 2297032125
http://www.possidon-aegina.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: