Cocktail blog

Διπλωτικά Ρούχων για να Γλιτώνετε Χρόνο Και Κόπο


 
Η ζωή μπορεί να είναι ωραία, θα ήταν όμως πολύ καλύτερη αν δεν υπήρχαν οι δουλειές όπως το δίπλωμα των ρούχων για παράδειγμα που δοκιμάζει την υπομονή μας. Τώρα όμως έχουμε έναν άσσο στο μανίκι μας ή για την ακρίβεια, σε κάθε μανίκι αφού το διπλωτικό ρούχων θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για να διπλώνετε εύκολα τα ρούχα και να τα αποθηκεύετε ομοιόμορφα στη ντουλάπα σας κάνοντας τη να μοιάζει με καλοφτιαγμένη βιτρίνα καταστήματος. 





Image 1

Αυτή η επαναστατική πατέντα ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της και στις τέσσερις πλευρές και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να τοποθετήσετε το ρούχο πάνω της ανοιχτό και στη συνέχεια να το κλείσετε από αριστερά, δεξιά, κάτω, πάνω και τελειώσατε. Μπορείτε να διπλώσετε μακό, μακρυμάνικα μπλουζάκια, πουκάμισα, παντελόνια και ό,τι άλλο θέλετε. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ PVC με μικρά «παράθυρα» επιτρέπει στα ρούχα να αερίζονται αλλά και να μην αποκτούν στατικό ηλεκτρισμό. 
Image 2

Με τη «γεωμετρική» ακρίβεια που διπλώνει τα ρούχα σας βοηθά να εξοικονομήσετε χώρο στη ντουλάπα σας ενώ κάνει και εξοικονόμηση στο σιδέρωμα αφού αν αφήσετε τα ρούχα διπλωμένα μέσα του θα είναι σαν σιδερωμένα όταν τα βγάλετε μετά από μία-δυο μέρες. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τα παιδιά να ενθουσιάζονται ξαφνικά με το δίπλωμα των ρούχων αφού θα είναι σαν ευχάριστο παιχνίδι για αυτά.
Image 3

Ιδανικός σύντροφος και για τα ταξίδια σας -επαγγελματικά ή μη- το διπλωτικό ρούχων ήρθε για να μας «διπλώσει»για τα καλά
..

Finest Market

Χρυσοχόου 10
41221 Λάρισα
Website / Facebook
Finest Market, Λάρισα, 41221, Χρυσοχόου 10
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: