Cocktail blog

Δίκλινα Δωμάτια «Αρχοντού» στην Σίφνο


προσφορά για Δωμάτια & Διαμερίσματα Αρχοντού Travel


Η Σίφνος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, που όποιος την επισκέπτεται μαγεύεται από την ομορφιά των τοπίων της, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα αξιοθέατα και την ήρεμη ζωή των φιλόξενων κατοίκων της. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την νυχτερινή ζωή της και τις παραλίες που διατηρούν ακόμα το χαρακτήρα τους με σεβασμό στο περιβάλλον, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό διακοπών για όσους θέλουν ένα νησί που να τα συνδυάζει όλα. Στην Απολλωνία, το κέντρο της Σίφνου, θα βρείτε υπέροχα καταλύματα και ξενοδοχεία, όπως την «Αρχοντού».

Image 2
«Αρχοντού»
Τα όμορφα διαμερίσματα βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση στο κέντρο, 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι και μόλις 500 μέτρα από την πλατεία και τα πλακόστρωτα σοκάκια της Απολλωνίας. H «Αρχοντού» αποτελεί το μεράκι της οικογένειας Κόμη. Πρόκειται για ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, το οποίο κάθε χρόνο εξελίσσουν και βελτιώνουν ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επισκεπτών και του σύγχρονου τουρισμού με γνώμονα πάντα τη διατήρηση του κυκλαδίτικου χρώματος και χαρακτήρα. Με τη συνεχή παρουσία της, η οικογένεια φροντίζει για την άριστη λειτουργία του συγκροτήματος και την άνετη διαμονή των επισκεπτών. Η «Αρχοντού» βρίσκεται σε κομβικό σημείο, δίπλα στη στάση των λεωφορείων και με την πιο μακρινή παραλία να απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα. Αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων στις διακοπές τους, παρέχοντας μία ευχάριστη και άνετη διαμονή.
Image 3
Παροχές
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και αυτόνομο μπαλκονάκι, στο οποίο θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με θέα το Αιγαίο και τους κάτασπρους οικισμούς του νησιού. Το πρωινό σας θα το απολαύσετε σε ένα μοναδικό και παραδοσιακό χώρο, αγναντεύοντας τη μοναδική θέα που απλώνεται μπροστά σας. Η «Αρχοντού» διαθέτει snack bar, κήπο, αίθουσα τηλεόρασης, parking και δωρεάν Internet στους κοινόχρηστους χώρους.
Image 4
Δραστηριότητες
Στη Σίφνο θα βρείτε πολλές ωραίες παραλίες με πεντακάθαρα νερά και ωραίες αμμουδιές. Όλες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Απολλωνία. Επισκεφτείτε οπωσδήποτε: Πλατύ Γιαλό, Βαθύ, Φάρο, Χερρόνησο, Αποκοφτό, Γλυφό, Καμάρες, Φικιάδα, Φασολού και Σεράλια. Λίγες από αυτές είναι οργανωμένες, με beach bars, ταβερνάκια και θαλάσσια sports, ενώ σε άλλες θα βρείτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα για την χαλάρωση και την ηρεμία σας.
Image 5Image 1
Στο νησί θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές σε γλυκά και φαγητό –δοκιμάστε οπωσδήποτε την παραδοσιακή ρεβυθάδα και το μαστέλο-, τόσο στην Απολλωνία, όσο και στα γύρω χωριά. Στο διάσημο Στενό, θα κάνετε τις βόλτες σας, τα ψώνια σας και θα απολαύσετε το ποτό σας σε όμορφα μπαράκια με μουσική για όλα τα γούστα.
Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου, και τα υπέροχα μοναστήρια και εκκλησάκια που υπάρχουν παντού σε όλο το νησί.
Image 1
  • Η «Αρχοντού» βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο κέντρο, 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι και μόλις 500 μέτρα από την πλατεία και τα πλακόστρωτα σοκάκια της Απολλωνίας.
  • Διαθέτει snack bar, κήπο, αίθουσα τηλεόρασης, parking και δωρεάν Internet στους κοινόχρηστους χώρους.
  • Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και αυτόνομο μπαλκονάκι, στο οποίο θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

Απαραίτητη τηλ. κράτηση στο 22840 31777 ή μέσω e-mail:info@arhontou-sifnos.gr
Κρατήσεις βάσει διαθεσιμότητας.

Check-in:14:00/Check-out:12:00.

Δωμάτια & Διαμερίσματα Αρχοντού

Απολλωνία
31779 Σίφνος
Website / Facebook
Δωμάτια & Διαμερίσματα Αρχοντού, Σίφνος, 31779, Απολλωνία 
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: