Cocktail blog

Ξενοδοχείο Orizontes στη Σαντορίνη


προσφορά για Orizontes Santorini Travel

Η Σαντορίνη είναι από τους πλέον αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για ερωτευμένους και μη, με πολλές επιλογές τόσο σε αξιοθέατα και τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς, όσο και σε διασκέδαση και καλό φαγητό, παραλίες και beach bars πάνω στο κύμα, για απόλυτη χαλάρωση. Η διαμονή σας στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με την ειδυλλιακή θέα, το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και τα παραδοσιακά λευκά σπίτια που ατενίζουν την πανέμορφη Καλντέρα και το επιβλητικό ηφαίστειο επιβάλλεται να είναι πολυτελής.Το βολικά τοποθετημένο κοντά στο
αεροδρόμιο, στην πόλη των Φηρών Ξενοδοχείο Ορίζοντες με την πολυτελή περιβολή του καλύπτει ακριβώς όλα αυτά τα οποία έχουμε ανάγκη στις διακοπές μας και τα αναζητούμε. Μία εξωτερική πισίνα, σάουνα και πισίνα για παιδιά. Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε κοινόχρηστους χώρους και πρόσβαση ίντερνετ (internet point) στο χώρο των εγκαταστάσεων. Μεταξύ πολλών άλλων. Το Hotel Orizontes, που χτίστηκε το 2001, είναι μία ξεχωριστή προσθήκη στον ορίζοντα της πόλης. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Στο Hotel Orizontes, η άψογη εξυπηρέτηση και οι ανώτερες εγκαταστάσεις συντελούν ώστε η διαμονή εκεί να σας μείνει αξέχαστη. 

Image 4 Image 1

Κατά την διαμονή σας σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε όμορφα δωμάτια, που διαθέτουν το καθένα ασύρματη σύνδεση internet (δωρεάν), τηλεόραση, μίνι μπαρ και ψυγείο. Το ξενοδοχείο επίσης προσφέρει φανταστικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερική πισίνα, μασάζ, κήπος, σάουνα, υδρομασάζ, για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε μετά από μία γεμάτη δράση μέρα στην πόλη.
Image 2Image 3
  • Υπέροχο ανακαινισμένο Boutique Hotel 4*, κτισμένο σε ενα λοφίσκο, μεταξυ Πύργου και Φηρών, με πανοραμική θέα στην Καλντέρα, την Οία και σε ολοκληρο το νησί. Εξ ου και η ονομασία Orizontes Boutique Hotel.
  • Κοντά στο Μουσείο Οίνου της Σαντορίνης, την γνωστή ταβέρνα Πύργος, στο Λιμάνι και το αεροδρόμιο, στη Παναγιά την Επισκοπή.
  • Διασκεδάστε και κολυμπήστε στα υφαιστιακά νερα στο πιο φημισμένο, νησί των Κυκλάδων. Απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και τη πιο διάσημη θέα της Μεσογείου.

Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις: 22860 27045 ήhotelorizontes@san.forthnet.gr

Προσωπικό που μιλά: Αγγλικά, Ελληνικά.
Check-in: 14:00 Check-out:12:00

Orizontes Santorini

Πύργος
84700 Σαντορίνη
Website / Facebook
Orizontes Santorini, Σαντορίνη, 84700, Πύργος 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: