Cocktail blog

Οικιακό Σύστημα Καθαρισμού Νερού με τη Μέθοδο Αντίστροφης Όσμωσης


προσφορά για Rofilters Hellas Shopping


Ένα ατύχημα, μια ιστορία, μια διαπίστωση. Όχι ανακάλυψη, γιατί όταν ξέρεις ήδη κάτι, δεν μπορείς  μετά να κάνεις τον κινέζο. Γράψτε λάθος. Τον Ιάπωνα καλύτερα.
Αν και μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι τα πυρηνικά ατυχήματα δεν μας αφορούν γιατί γίνονται μακριά από εμάς, οι έρευνες και μερικές φορές οι κραυγές αγωνίας των επιστημόνων θα πρέπει να μας ανησυχήσουν. Μετά το ατύχημα της Fukushima οι Αμερικανοί παίρνουν προφυλάξεις για να προστατεύσουν την υγεία τους από τη ραδιενέργεια που εξακριβώθηκε στο πόσιμο νερό σε πάρα πολλές πόλεις.

/55/08/1317041760855.jpg
Σύμφωνα με έρευνες, καθώς και τις δημοσιεύσεις της EPA, (Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ), η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης είναι ένας εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε τα ραδιενεργά στοιχεία από το πόσιμο νερό. Η διάμετρος του ουρανίου και του ραδίου είναι 0.00350μικρά και 0.000430 μικρά αντίστοιχα, γενικά τα περισσότερα ραδιενεργά στοιχεία είναι μεγαλύτερα από 0.0002 μικρά. Η αντίστροφη όσμωση, απομακρύνει από το νερό, τα στοιχεία που είναι μεγαλύτερα από 0.0001 μικρά και επομένως και τα ραδιενεργά στοιχεία. 

Η αντίστροφη όσμωση κατά βάση στηρίζεται σε μια ημιπερατή μεμβράνη, οι πόροι της οποίας είναι πιο μικροί από το μέγεθος του κάθε ιού και του βακτηρίου και έτσι το νερό που πίνετε είναι απαλλαγμένο από οτιδήποτε βλαβερό. Το σύστημα περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα, με πέντε στάδια καθαρισμού και ένα στάδιο εμπλουτισμού του νερού, δεξαμενή 12 λίτρων, ανοξείδωτο βρυσάκι που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας, πλαστικό σωλήνα, εξαρτήματα σύνδεσης και οδηγίες εγκατάστασης. Είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να απομακρύνουμε ότι βλαβερό από τον οργανισμός μας.
Όπως άμμο, σκουριά, χλωριούχο βινύλιο, θείο, καθώς και πλήθος οργανικών και ανόργανων ουσιών που  κάνουν το φιλτράρισμα του νερού επιβεβλημένο. Και αν δεν φτάνουν αυτά μπορούμε να μιλάμε και για μόλυνση της ατμόσφαιρας, ανθρώπινα απόβλητα, βοθρολύματα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, απόβλητα από επαγγελματικές δραστηριότητες (βιομηχανία, ναυπηγεία, κτηνοτροφικές μονάδες, σιδηρουργεία, λατομεία, χωματερές κλπ), δίκτυο ύδρευσης, παλιές σωληνώσεις, αμιαντοσωλήνες, ελλιπής συντήρηση, νοσοκομειακά απόβλητα. Θέλετε πραγματικά να ακούσετε κι άλλα;

Αν δεν θέλετε να ακούσετε και, κυρίως, να έχετε όλα αυτά τα επιβλαβή στοιχεία στο ποτήρι σας βάλτε τη Rofilters στη ζωή σας. Και δροσιστείτε ελεύθερα.
  • Το σύστημα αντίστροφης όσμωσης Rofilters αφαιρεί το 99% των μολυντών που επιβαρύνουν ή καθιστούν το νερό ακατάλληλο.
  • Εγγύηση εφ’ όρου ζωής εφόσον η συντήρηση γίνεται από πιστοποιημένους τεχνικούς της εταιρίας.
  • Απομακρύνετε την νέας απειλή της ραδιενέργειας από το ποτήρι σας με την μόνη τεχνολογία που μπορεί, αυτή της αντίστροφης όσμωσης.

Τηλ. παραγγελιών: 210 6777303. 
Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 με 17:00.

Rofilters Hellas

Ζωοδόχου Πηγής 42
15231 Χαλάνδρι
Website / Facebook
Rofilters Hellas, Χαλάνδρι, 15231, Ζωοδόχου Πηγής 42
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: