Cocktail blog

Dimitris Apartments στην Ίος

προσφορά για Dimitris Apartments Travel

Η Ίος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, με υπέροχες παραλίες, χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά. Πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, είναι κυρίως γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή και την ατέλειωτη διασκέδαση που προσφέρει στους επισκέπτες της. Στο νότιο άκρο του νησιού, 23 χιλιόμετρα από το κέντρο βρίσκεται η παραλία Μαγγανάρι. Εκεί βρίσκεται το Dimitris Apartments, μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση με όλες τις παροχές για την άνετη διαμονή σας στο νησί σε απόσταση 80 μέτρων από την όμορφη παραλία.

Image 1

Dimitris Apartments
Η κυκλαδίτικη διακόσμηση των δωματίων και το ήσυχο περιβάλλον θα σας βάλουν αμέσως σε mood διακοπών. Όλα διαθέτουν θέα στη θάλασσα, κλιματισμό, τηλεόραση, μπαλκόνι, ψυγείο, mini bar και σύνδεση στο internet. Στο Dimitris Apartments θα απολαύσετε το πρωινό και το γεύμα ή το δείπνο σας στο εστιατόριο, που διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με θαλασσινά και παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Επίσης στο ξενοδοχείο, υπάρχει χώρος στάθμευσης, σαλόνι με τηλεόραση και snack bar.
Image 2

Δραστηριότητες
Το Μαγγανάρι είναι μία από τις πιο όμορφες περιοχές τις Ίου με κολπίσκους με ρηχά, σμαραγδένια νερά, ιδανικά για κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί γυρίστηκε η ταινία «Απέραντο Γαλάζιο». Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ψαροταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και ντόπια εδέσματα. Το σήμα κατατεθέν του νησιού, που είναι η διασκέδαση θα σας ικανοποιήσει με το παραπάνω με πολλές επιλογές σε μπαράκια, beach bars και clubs, με τα περισσότερα να βρίσκονται στη Χώρα.
Image 3

Πώς θα φτάσετε
Στην Ίο μπορείτε να φτάσετε εύκολα από το λιμάνι του Πειραιά ή και του Λαυρίου αλλά και από άλλους κοντινούς προορισμούς όπως Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Ηράκλειο Κρήτης (τηλ. Λιμεναρχείου Πειραιά: 210 4226000-4, 210 4511310-17, τηλ. Λιμεναρχείου Λαυρίου: 22920 25249 και τηλ. λιμεναρχείου Ίου: 22860 91264.
  • Το Dimitris Apartments, βρίσκεται στην περιοχή Μαγγανάρι, 23 χλμ από τη Χώρα της Ίου, σε απόσταση 80 μέτρων από την όμορφη παραλία.
  • Διαθέτει εστιατόριο, snack bar και parking.
  • Παροχές δωματίου: θέα στη θάλασσα, κλιματισμός, τηλεόραση, μπαλκόνι, ψυγείο, mini bar.

τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στο 22860 91483 ή στοjim_ios@otenet.gr.Check-in: 14:00 & Check-out: 12:00.

Δυνατότητα Early check-in: 10:00 και late check-out: 18:00,

Dimitris Apartments

Μαγγανάρι
84001 Ίος
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: