Cocktail blog

Palladio Hotel στην Πορταριά


προσφορά για Palladio Hotel Θεσσαλονίκη

Αν θέλετε διακοπές που να συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς, όλο το χρόνο με πολλές επιλογές σε αξιοθέατα, εκδρομές, καλό φαγητό και υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά σε πολύ κοντινή απόσταση. Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του, την Πορταριά, βρίσκεται το Palladio Hotel, ένα συγκρότημα, πρότυπο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής που θα σας φιλοξενήσει με όλες τις ανέσεις.


Palladio Hotel
Το συγκρότημα, κατέχει εξέχουσα θέση ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά της Πορταριάς. Αποτελείται από πέντε κτήρια, το Παραδοσιακό, το Νεοκλασικό του 1892, το Νεοκλασικό του 1880, ένα κτήριο του 1850 κι ένα πέτρινο του 1820. Ο ιδιοκτήτης, Ηλίας Κακαλιάγκος, έχει διατηρήσει την αριστοκρατική φυσιογνωμία όλων των κτιρίων την αρμονία των χρωμάτων και τη ζεστασιά των υλικών. Το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν σχεδόν παντού, διατηρώντας αναλλοίωτα τα παραδοσιακά στοιχεία, τα οποία παντρεύει αρμονικά με τις σύγχρονες ανέσεις.

Στο Palladio, με θέα τον Παγασητικό κόλπο και τη Μακρυνίτσα, οι ιδιαίτεροι χώροι του προσφέρονται για ξεκούραση και χαλάρωση και η ξύλινη επίπλωση, τα τζάκια, τα περίτεχνα χειροποίητα χαλιά στα πατώματα και τα παραδοσιακά αντικείμενα δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό διαμονής με όλες τις ανέσεις.

Το πρωινό σας θα το απολαύσετε σε έναν πλούσιο μπουφέ, με αγνές σπιτικές γεύσεις στην παραδοσιακή αίθουσα «Ευδειπνία», ενώ στο Bar - cafe «Αίθριο» θα απολαύσετε τον αρωματικό καφέ ή το ποτό σας. Στο εστιατόριο προσφέρονται γευστικά πιάτα μεσογειακής και πηλιορείτικης κουζίνας σε μια καλαίσθητη αίθουσα. Δίπλα στο συγκρότημα υπάρχει ελεύθερο δημοτικό parking και το ξενοδοχείο σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet για να μην σας λείπει τίποτα.
Παροχές δωματίου
Στο Παραδοσιακό Κτήριο, που θα μείνετε, υπάρχουν πέντε δωμάτια, τα οποία διαθέτουν mini ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση και σεσουάρ. Υπάρχει καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού του δωματίου και το room service είναι στη διάθεσή σας μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα.
Δραστηριότητες
Το Πήλιο είναι ιδανικό σημείο αναφοράς για εξορμήσεις στις γύρω περιοχές. Σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών σε δραστηριότητες, είτε στο βουνό ή στις παραλίες που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Οι παραλίες που βρίσκονται κατά μήκος των ακτών του Πηλίου, φημίζονται για τα καθαρά νερά τους. Η Χερσόνησος του Πηλίου βρίσκεται σε ιδανικό σημείο αφού βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος στα ανατολικά παράλια και τον Παγασητικό κόλπο στα νότια. Θα βρείτε κοσμικές παραλίες, αλλά και ήσυχες και απομονωμένες, ιδανικές για χαλάρωση. Επισκεφτείτε: Καλά Νερά, Μπούφα, Άφησσος, Πάου, Μικρό, Ποτιστικά, Πάλτση, Φακίστρα, Μυλοπόταμο, Παπά Νερό, Πλάκα και Χορευτό. Πολλές από αυτές είναι οργανωμένες, ενώ θα βρείτε αμέτρητα παραθαλάσσια ταβερνάκια για παραδοσιακό φαγητό.
Image 4 Image 3  Image 2  Image 1

Μην το χάσετε:
Στην Πορταριά κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή μετά το Δεκαπενταύγουστο, γίνεται το «Διεθνές Φεστιβάλ Χορού» το οποίο κορυφώνεται με το έθιμο-δρώμενο της αναπαράστασης του «Πηλιορείτικου Γάμου».
  • Το Palladio Hotel, είναι ένα συγκρότημα, πρότυπο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής με πέντε παραδοσιακά κτήρια, στην πανέμορφη Πορταριά.
  • Στο Παραδοσιακό Κτήριο, υπάρχουν πέντε δωμάτια, τα οποία διαθέτουν mini ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση και σεσουάρ.
  • Η περιοχή είναι ιδανική για εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, περιήγηση σε υπέροχα αξιοθέατα και παραδοσιακό φαγητό.

Palladio Hotel

Πορταριά
- Πήλιο
Website / Facebook
επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στα 24280 90118 &info@palladio.gr

Check in: 14:00 & Late Check out: 12:00 
Palladio Hotel, Πήλιο, -, Πορταριά 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: