Cocktail blog

Γυμνές φωτογραφίες του Πρίγκηπα Χάρι αυξάνουν τις πωλήσεις κρασιού στη Βρετανία




Ένας έμπορος κρασιού του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησε το πρόσφατο βασιλικό σκάνδαλο για να αυξήσει τις πωλήσεις του δικό του ροζέ κατά 200%.
Ο Peter Creek, διευθυντής του Sheldon’s Wine Cellars στο Shipston-on-Stour, και το προσωπικό του τοποθέτησαν γρήγορα  μια ετικέτα με βάση το περιστατικό στο ροζέ του εμπόρου, που τώρα πωλείται ως » Royal Blush».
Η ετικέτα έχει τον Χάρι γυμνό, σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου,  μία – όχι άμεση – αναφορά στις γελοιότητες του Λας Βέγκας που περιλάμβαναν ένα πάρτι στην πισίνα με τον Αμερικανό Ολυμπιακό κολυμβητή Ryan Lochte και ένα παιχνίδι γυμνού μπιλιάρδου στη σουίτα του που ακολούθησε.
Ο Creek είπε στην τοπική εφημερίδα Cotswold Journal : «Οι πελάτες φαίνεται να το αγαπούν και να έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις μας ροζέ κατά 200%.
«Δεν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο πριν, αλλά νομίζαμε ότι αυτό
άξιζε λίγο χιούμορ και ήταν πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να τη χάσουμε.»
Η εικόνα που χρησιμοποιείται (στη φωτογραφία) είναι από τον Dan Lacey και είναι μία από τις πολλές εικόνες που διάφοροι καλλιτέχνες και bloggers ζωγράφισαν στον απόηχο του σκανδάλου.
Το κρασί περιγράφεται στην ιστοσελίδα του εμπόρου ως «απλό και εύκολης κατανάλωσης» γαλλικό ροζέ φτιαγμένο από Tannat.krasiagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: