Cocktail blog

Τρόπους για να αποφύγει κανείς να γίνει θύμα από επίδοξους κλέφτες



Παρακάτω θα αναφέρουμε πέντε τρόπους για να αποφύγει κανείς να γίνει θύμα από επίδοξους κλέφτες, αφού ο στόχος είναι να τους… δυσκολέψετε και να τα παρατήσουν.

1. Να κλειδώνετε ΠΑΝΤΑ το αυτοκίνητό σας, όχι μόνο όταν το αφήνετε παρκαρισμένο, αλλά και όταν σταθμεύετε στο γκαράζ του σπιτιού σας για λίγο χρονικό διάστημα ή όταν «πετάγεστε» μέχρι το περίπτερο.

2. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας πρέπει να είναι πάντα πάνω σας και όταν βρίσκεστε στο σπίτι, καλό είναι να μην τα αφήνετε σε εμφανές σημείο, ώστε να μην είναι εύκολα προσβάσιμα σε οποιονδήποτε «βρεθεί» στο σπίτι σας.

3. Καλό είναι να αποφεύγετε να έχετε πράγματα αξίας μέσα στο αυτοκίνητοσε εμφανείς σημεία, ειδικά όταν είναι σταθμευμένο.

4. Όλα τα νέα μοντέλα έχουν στον προαιρετικό τους εξοπλισμό και νέας τεχνολογίας αντικλεπτικών συστημάτων, καλό είναι λοιπόν να επενδύσετε σε αυτά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

5. Να αποφεύγετε να σταθμεύετε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιοχές απομονωμένες ή με πολύ χαμηλό φωτισμό.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: