Cocktail blog

GM Studio Γυμναστικής


προσφορά για GM Studio Θεσσαλονίκη

Μπορεί να μην είστε fans της γυμναστικής, αλλά σίγουρα στο GM Studio θα γίνετε. Άλλωστε οι διακοπές σας μόλις τελείωσαν προφανώς και ένα νέο «έτος» ξεκινά γεμάτο υποσχέσεις- και σίγουρα θέλετε μία σωστή προετοιμασία πριν αποφασίσετε να κρύψετε το τέλειο σώμα (surprise!!!) κάτω από φούτερ και ζεστές βαμβακερές ζακετούλες.Σε έναν άνετο και όμορφο χώρο, έμπειροι γυμναστές θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τους στόχους σας για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε ομαδικά τμήματα, όπως Pilates για τέλειους κοιλιακούς και
γράμμωση, Aerobic για να κάψετε θερμίδες και περιττό λίπος και να «γραμμώσετε» , Ορθοσωμική για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά προβλήματα στη μέση, τον αυχένα, και τα γόνατα και να τα δυναμώσετε και Yoga/ Power Yoga/Zumba / Tae Bo για πνευματική και σωματική ισορροπία και αρμονία.
Για πιο δυναμικούς τύπους, υπάρχουν και τμήματα πολεμικών τεχνών με kick boxing και αυτοάμυνα -εδώ θα μάθετε και την ισραηλινή αυτοάμυνα Kapap- που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε αν χρειαστεί επικίνδυνες για τη ζωή σας καταστάσεις. Επίσης στο GM Studio θα βρείτε σύγχρονα μηχανήματα που θα ολοκληρώσουν τη συστηματική εκγύμνασή σας και συμβουλές διατροφής από το εξειδικευμένο προσωπικό.
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα έχετε παρέα και τα παιδάκια σας, αφού στο GM Studio, θα ξεκινήσουν τμήματα Tae Kwon Do, μοντέρνου χορού και ξιφασκίας.
  • Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε με την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών σε ένα όμορφο και άνετο χώρο.
  • Ανακαλύψτε τα παιδικά τμήματα ή πάρτε μέρος στα ομαδικά αθλήματα ή στις πολεμικές τέχνες, Kick Boxing και μαθήματα Ισραηλινής αυτοάμυνας kapap, και βελτιώστε την αυτοπεποίθηση, τη συγκέντρωση και την ισορροπία σας.

Image 1Image 2
τηλ. επικοινωνία στο 2313041241.

GM Studio

Βιζύης 56
54454 Θεσσαλονίκη
GM Studio, Θεσσαλονίκη, 54454, Βιζύης 56
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: