Cocktail blog

Saltsa Bar Θεσσαλονίκη


προσφορά για Saltsa Bar Θεσσαλονίκη

Μερικά πράγματα δεν χρειάζονται συστάσεις και μεταξύ αυτών και η σωστή σάλτσα στο φαγητό ή η φήμη που διαχέεται στη πόλη σαν κάτι ιδιαιτέρως πικάντικο. Αυτό το κάτι δηλαδή που μπορεί να μεταμορφώσει τα πάντα. Αυτό το τόσο μικρό που μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και γρήγορα σε κάτι τόσο μεγάλο.
Το φρέσκο how nice to be μέρος της πόλης, στην Άνω Τούμπα, στο κέντρο της πόλης, και στον Εύοσμο, βρίσκεται εδώ για να μας παρασύρει στο ρυθμό του και στις τόσο ιδιαίτερες γεύσεις του. Το έμπειρο προσωπικό του, ένα «μείγμα» από ανθρώπους που
βλέπουν την άνθιση της γευσιγνωσίας ως πρόκληση, στήνει έξυπνα και αποτελεσματικά ένα κατάλογο που δεν έχει να ζηλέψει σε φαντασία και οργάνωση κανένα άλλο της πόλης. Ισα-ίσα θα λέγαμε πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Γιατί το θέμα βρίσκεται στη σωστή επιλογή. Και εδώ η ποικιλία του καταλόγου (με βάση το κρέας και τα ζυμαρικά) είναι πέρα κάθε περιγραφής.
Στο Saltsa Bar όμως δεν χρειάζεται να φας και μετά να ψάχνεις το τέλειο μέρος για να συνεχίσεις τη μέρα ή τη νύχτα σου για ένα ποτό (ή και περισσότερα). Γιατί συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που το καθιστούν ως το τέλειο μέρος για τη διασκέδαση σου.
Image 3Image 2Image 4

  • Ευφάνταστο μέρος για να απολαύσετε καθόλα τη διάρκεια της ημέρας φαγητό και ποτό at the same time
  • Έμφαση στο κρέας, πιάτα έθνικ, ελληνικά και αμερικανικά, από λουκάνικο spetzo-hi μέχρι burgers, ο «δρόμος» είναι μακρύς και χορταστικός
  • Ενα ολοκληρωμένο εστιατόριο σε τιμές fast food με φανατικούς οπαδούς


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 12:00 με 02:00.κατάλογο 

Saltsa Bar

Γρηγορίου Λαμπράκη 138
54351 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Saltsa Bar, Θεσσαλονίκη, 54351, Γρηγορίου Λαμπράκη 138
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: