Cocktail blog

Months Luxury Resort στο Πήλιο


  • Ένα σπάνιο καταφύγιο αναψυχής 5*. Αυτό είναι το 12 Months Luxury Resort. Ένα μικρό χωριό 18 διαμερισμάτων σε έναν τόπο, όπου η χαλάρωση, η άνεση και το στυλ κυριαρχούν 12 μήνες το χρόνο.
  • Junior Suite: Άνεση και πολυτέλεια σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Διαθέτει τηλεόραση LCD, καλωδιακή σύνδεση στο δίκτυο NOVA, mini bar, ντουζ με υδρομασάζ. Όλα τα διαμερίσματα προσφέρουν κλιματιστικό και ενδοδαπέδια θέρμανση.
  • Ιδανικό σκηνικό διακοπών
    Σε υψόμετρο 450 μέτρων και μόλις 54 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, η Τσαγκαράδα σας περιμένει να την ανακαλύψετε…
    Αποτελείται από 4 συνοικίες, το όνομα των οποίων προέρχεται από τις εκκλησίες που βρίσκονται στην κεντρική τους πλατεία, τους Αγίους Ταξιάρχες, την Αγία Παρασκευή όπου βρίσκεται και ο ξακουστός πλάτανος των 1000 ετών, τον Άγιο Στέφανο και την Αγία Κυριακή. Τα γραφικά μονοπάτια και λιθόστρωτα καλντερίμια της Τσαγκαράδας προσφέρουν στον επισκέπτη άσκηση, υγεία, αίσθημα εξερεύνησης και ανακάλυψης. Επί πλέον, του παρέχουν την ευκαιρία να θαυμάσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των αρχοντικών, να απολαύσει την φρεσκάδα της πλούσιας φύσης και να αφουγκρασθεί το τραγούδι του αηδονιού στην απόλυτη ομορφιά του νυχτερινού τοπίου.

    Image 4 
    12 Months Luxury Resort
    Ένα σπάνιο καταφύγιο αναψυχής 5 αστέρων. Αυτό είναι το 12 Months Luxury Resort. Ένα μικρό χωριό 18 διαμερισμάτων σε έναν τόπο, όπου η χαλάρωση, η άνεση και το στυλ κυριαρχούν 12 μήνες το χρόνο. Η απόλυτη resort εμπειρία, μέσα στα καταπράσινα δάση του Πηλίου με μαγευτική θέα το βαθύ μπλε του Αιγαίου. Το Ξενοδοχείο αποτελείται από το κεντρικό κτίριο, όπου θα βρείτε τους κοινόχρηστους χώρους. Οι χώροι της υποδοχής και του κέντρου Spa & Fitness βρίσκονται στο ισόγειο. Το κελάρι, μία μυστική είσοδος σας γυρίζει πίσω στο χρόνο όπου μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά κρασιά και πούρα. Στο υπόγειο θα βρείτε έναν ιδανικό χώρο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, το playroom. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, υπάρχει το εστιατόριο και το αίθριο, στο οποίο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε Μεσογειακές gourmet γεύσεις αλλά και δροσερά κοκτέιλ υπό το φως των αστεριών. Η πισίνα και το pool bar του Ξενοδοχείου βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο του κτιρίου, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να απολαύσετε τη δροσιά ενός αναψυκτικού ή χυμού by the pool ενώ στον 2ο όροφο η καφετέρια σας περιμένει για μοναδικές ώρες χαλάρωσης.

    Image 1 
    Junior Suite
    Άνεση και πολυτέλεια σε ένα δίκλινο δωμάτιο που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μία κουζίνα και ένα μπάνιο. Περιλαμβάνει ακόμη, τηλεόραση LCD, καλωδιακή σύνδεση στο δίκτυο NOVA, mini bar, ντουζ με υδρομασάζ. Όλα τα διαμερίσματα προσφέρουν κλιματιστικό και ενδοδαπέδια θέρμανση για τους χειμερινούς μήνες, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, ηχοσύστημα και βραστήρα νερού.

    Image 2 
    Παροχές
    Οργάνωση εκδηλώσεων / Παιδικά πάρτι / Bachelor-Ιδιωτικά πάρτι στη σουίτα ή δίπλα στην πισίνα / Ρομαντικό δείπνο δίπλα στην πισίνα / Μεταφορά με λιμουζίνα / Εξωτερική πισίνα / Γήπεδο tennis / Room service / Babysitting / Γραμματειακή υποστήριξη / Υπηρεσία πλυντηρίου / Υπηρεσία wifi στους κοινόχρηστους χώρους / Parking / Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

    Πώς θα φτάσετε
    Aπό Αθήνα: Η διαδρομή καλύπτεται από συχνά δρομολόγια του ΚΤΕΛ τα οποία έχουν διάρκεια 4 ωρών μέχρι την πόλη του Βόλου. Η απόσταση Θεσσαλονίκη – Βόλος διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά.
    Σιδηροδρομικώς: Τα τρένα (από Αθήνα–Θεσσαλονίκη) σταματούν στη Λάρισα. Εκεί θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε άλλο τρένο με προορισμό το Βόλο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να καλέσετε στα εξής τηλέφωνα: ΟΣΕ 1110 (χρέωση μια αστική μονάδα) 24210 28555, 24056 (Δευτέρα – Παρασκευή 07:30- 14:30)
    Αεροπορικώς: Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από ελληνικές και ξένες εταιρείες με προορισμό την Αθήνα (αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος) και τη Θεσσαλονίκη (αεροδρόμιο Μακεδονία). Η μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο μπορεί να κανονιστεί από το 12 Months Luxury Resort, κατόπιν ζήτησής σας. Από χώρες του εξωτερικού υπάρχουν απευθείας πτήσεις Charter για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου καθώς επίσης και τακτικές πτήσεις της Air Berlin.
    Image 3
    τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στο:24260 48894 ή μέσω email:12hotel@12hotel.gr
    groupon.gr
    Check-in:14:00, check-out:12:00
    LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS LUXURY RESORT
    12 MONTHS τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις (βάσει διαθεσιμότητας) στο:24260 48894 ή μέσω email:12hotel@12hotel.gr

    Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης επιβεβαιωμένης κράτησης.
     
    Check-in:14:00, check-out:12:00LUXURY RESORT

Δεν υπάρχουν σχόλια: