Cocktail blog

SANDERSON Hotel;London


  • Γιορτινή διαμονή στο κεντρικό deluxe 5* SANDERSON, της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων Morgans Hotel Group με τις πολλές ανέσεις και το μοντέρνο Design (δια χειρός Philippe Starck). Κοντά στο Βig Ben και το Westminster Abbey.
  • 2 χλμ. από τα Regent's Park και Hyde Park. 5 λεπτά από τη στάση του μετρό Goodge Street.
  • Ανακαλύψτε τα μυστικά της πιο συναρπαστικής πόλης της Ευρώπης και μητρόπολης πολιτισμού, αξιοθέατων, θεαμάτων και shopping και ζήστε τα καλύτερα Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά της ζωής σας.
  • Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν: την ανοιγοκλειόμενη γέφυρα Tower Bridge, το μουσείο MADAME TUSSAUDS, το Κοινοβούλιο, τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ, το London Eye, το Βρετανικό Μουσείο, το Hyde Park, οι περιοχές Soho-Covent Garden και, φυσικά, last but not least τα πολυκαταστήματα Harrod’s και Selfridges.
Χριστούγεννα στο Λονδίνο
Ένα ταξίδι σε μια από τις ομορφότερες και πιο περιπετειώδεις πόλεις του πλανήτη στην πιο κατάλληλη εποχή. Τα Χριστούγεννα , η Πρωτοχρονιά και γενικότερα μια εορταστική περίοδος έτοιμη να κάνει την μεγάλη της είσοδο στη ζωή σας με τη μορφή ταξιδιού γεμάτου πολυτέλεια και χαραγμένου για πάντα στη μνήμη.
Ένας αιώνιος μύθος πλημμυρισμένος με κοσμοπολίτικη χρυσόσκονη . Η λάμψη, η ιστορία, το πλήθος, η ζωή, ο ρυθμός, η μουσική, όποια λέξη κι αν διαλέξεις θα βρει εδώ την απόλυτη της «μετάφραση». Εμείς διαλέγουμε δύο, άλλες. Γιορτές και Πολυτέλεια. Τις τοποθετούμε δίπλα-δίπλα και τις αφήνουμε να «χαθούν» μέσα στη τόσο ενδιαφέρουσα προσφορά για… πέντε μέρες στο όνειρο

 Image 1
Επανεφευρίσκοντας διαρκώς τον εαυτό του, το Λονδίνο μπορεί να σε μουλιάσει στη βροχή, να σε κουράσει στον ποδαρόδρομο ή να σε κάνει να απορήσεις με την ακρίβεια σε κάποια πράγματα (ευτυχώς όχι σε όλα), δεν θα σε κάνει όμως ποτέ να βαρεθείς. Κάθε ταξίδι στο Λονδίνο μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές διαδρομές και αξιοθέατα, αν όμως το κλίμα είναι γιορτινό με την νέα χρονιά έτοιμη για την μεγάλη της εμφάνιση , ξέρεις πως δεν χρειάζεται να ψάχνεις ασκόπως τριγύρω. Στο κέντρο βρίσκεται η λύση για όλα. Οπότε τι καλύτερο από το να έχεις τη βάση σου σε αυτό.

Image 1 
SANDERSON Hotel
Ένα ξενοδοχείο, φημισμένο για το ιδιαίτερο Design και τις 5άστερες παροχές του . Room service, κήπος, Bar, 24ωρη ρεσεψιόν, Business Centre, υπηρεσία πρωινού, Express Check-In/Check-Out, σύστημα κλιματισμού , δορυφορική τηλεόραση… όλα βρίσκονται εδώ φορώντας τη πιο λαμπερή περιβολή τους μόνο και μόνο για να σας ικανοποιήσουν. Απόλυτα . Ιδανική βάση για να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της πόλης καθώς μπορείτε να επισκεφτείτε με μια ανάσα το Big Ben και το Westminster Abbey. Διαθέτει συνολικά 130 δίκλινα δωμάτια και 20 σουίτες σε 6 ορόφους. Το εσωτερικό του κτιρίου σχεδιάστηκε από τον Philippe Starck και διαθέτει ένα φανταστικό, σουρεαλιστικό ύφος που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Υπάρχει ένα κομψό λόμπι με μια 24-ωρη ρεσεψιόν, θυρίδες ασφαλείας, εγκατάσταση συναλλάγματος, βεστιάριο και πρόσβαση με ανελκυστήρα. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι οποίες είναι επίσης πολύ εξελιγμένες σε στυλ, περιλαμβάνουν αναλυτικά ένα καφέ, καταστήματα, 2 μπαρ, καθώς και ένα γκουρμέ εστιατόριο. Υπάρχουν επίσης δωμάτια και υπηρεσίες πλυντηρίου καθώς και ένα χώρο στάθμευσης και ένα γκαράζ στο χώρο του ξενοδοχείου.

Image 2 
Τα δωμάτια
Τα καλαίσθητα, μινιμαλιστικά, πλήρως επιπλωμένα και άνετα δωμάτια διαθέτουν γυάλινο μπάνιο με ντους (deluxe δωμάτια και σουίτες επιπλέον διαθέτουν μπανιέρα), στεγνωτήρα μαλλιών, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, δορυφορική / καλωδιακή τηλεόραση, πρόσβαση στο Internet, μίνι μπαρ, ένα διπλό κρεβάτι, χαλιά, έλεγχο θέρμανσης και ένα χρηματοκιβώτιο.

 Image 3

Τοπία
Μία βόλτα στην πολυφωτογραφημένη και ανοιγοκλειόμενη γέφυρα Tower Bridge στον Τάμεση, εμπεριέχεται πάντα στα must dos των φίλων του Λονδίνου. Αφού θαυμάσετε τις εκθέσεις που διοργανώνονται στους «δίδυμους» πύργους και τα βικτωριανά δωμάτια που φιλοξενούν τους μηχανισμούς της γέφυρας για την ώρα του ηλιοβασιλέματος και για να ζήσετε την πιο ρομαντική στιγμή κατά την επίσκεψή σας στην πόλη, «σκαρφαλώστε» στον 42 μ. υπερυψωμένο «πεζόδρομο» πάνω από τον ποταμό που διασχίζει τη βρετανική πρωτεύουσα (τηλ. 0 20 7403 3761,towerbridge.org.uk). Συνδυάστε την εμπειρία με μια επίσκεψη στον γειτονικό Πύργο του Λονδίνου (Τοwer of London), που έχει υπηρετήσει ως φρούριο, βασιλική κατοικία και φυλακή. Περιπλανηθείτε στους χώρους του και αφήστε τη μυστηριακή αύρα που τους «στοιχειώνει» να σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω. Εδώ, θα επεξεργαστείτε από κοντά το αυτοκρατορικό στέμμα με τα 2.800 διαμάντια, θα θαυμάσετε τη συλλογή των Βασιλικών Όπλων και θα διαβείτε την Πύλη των Προδοτών, απ' όπου περνούσαν οι κατάδικοι.

Image 4 
Για να κλέψετε λίγη από τη λάμψη τους και να νιώσετε σταρ δίπλα στα μεγάλα ονόματα της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής (κι όχι μόνο), δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το φημισμένο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussads, στο Marylebone. …Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να «εισβάλλετε» στα ενδότερα της βασιλικής κατοικίας και να παρατηρήσετε από κοντά τις αγαπημένες συνήθειες της βασίλισσας Ελισάβετ, φροντίστε τουλάχιστον να απαθανατίσετε με τον φωτογραφικό σας φακό το Ανάκτορο του Μπάκινγχαμ. Χτισμένο το 1705, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κτήρια του Λονδίνου και προσελκύει τους τουρίστες σαν μαγνήτης!... The London Eye, ο ψηλότερος τροχός του κόσμου, δεσπόζει επιβλητικός δίπλα στο Κοινοβούλιο και σας ταξιδεύει για 30΄ πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα. Λάβετε θέση σε μια από τις 32 κάψουλές του κι ετοιμαστείτε για μια εμπειρία άκρως... λονδρέζικη!... Κάθε τουρίστας, που σέβεται τον εαυτό του, περνάει μια βόλτα από το Soho. Αυτή η γειτονιά ανάμεσα στην Oxford και τη Regent Street, δεν θα σας θυμίσει σε τίποτα το κλασικό Λονδίνο που περιμένετε να αντικρύσετε. Στενά σοκάκια, παλιά σπίτια, κινέζικα εστιατόρια και μαγαζιά, pubs και έντονο nightlife που το έχει κάνει παγκοσμίως γνωστό. Ταυτόχρονα φημίζεται και για την πολιτιστική δραστηριότητά του, καθώς εδώ θα βρείτε από θέατρα και κινηματογράφους μέχρι γκαλερί και πινακοθήκες. Φυσικά, μια στάση στο γειτονικό Covent Garden, ανατολικά του Soho, επιβάλλεται, για να γνωρίσετε την ομώνυμη σκεπαστή αγορά αλλά και την υπαίθρια με τους δεκάδες πάγκους….

Image 5

Τέλος μια αγαπημένη συνήθεια των Λονδρέζων -κι όχι μόνο- είναι το jogging στο Hyde Park, στην καρδιά της πόλης. Αν ωστόσο δεν είστε σε... αθλητικό mood για να τους ακολουθήσετε, περπατείστε ανέμελοι στις καταπράσινες εκτάσεις του μαζί με κάποια από τα σκανταλιάρικα σκιουράκια, που θα σας κάνουν παρέα. Αφού απολαύσετε τη βόλτα σας γύρω από τη μεγάλη λίμνη Τhe Serpentine, ξεκουράσου στο Park Cafe, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σνακ αλλά και μενού τριών πιάτων.
Image 1


Δεν υπάρχουν σχόλια: