Cocktail blog

Σχολή Χορού Step Up Dance Studio

Ο χορός θέλει το χώρο του. Κι εδώ το Step Up Dance Studio σαφώς υπερτερεί. Σε έναν καινούριο χώρο με 120τ.μ. Dance Stage θα μάθετε τους πιο εμβληματικούς αλλά και ορισμένους από τους πιο πρωτότυπους χορούς που υπάρχουν και δύσκολα θα βρείτε να διδάσκονται αλλού στην πόλη. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και αφήστε τους έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους της σχολής να σας δείξουν όλα τα επόμενα. Πρώτα όμως μάθετε τα βασικά για κάθε έναν από τους χορούς ώστε να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα


Aerial Silks & Aerial Hoop (επίδειξη εναέριου χορού με πανί & ring)

Το Aerial Silks ( ακροβατικά με πανιά) & το Aerial Hoop ανήκoυν στην κατηγορία του Aerial Dance και προήλθαν από την Λατινική Αμερική όταν οι ακροβάτες ενός τσίρκου έψαχναν τρόπο να διαφοροποιήσουν τα εναέρια ακροβατικά τους. Tο aerial sliks βοηθάει θεραπευτικά γιατί ισιώνει τη σπονδυλική στήλη και σου μαθαίνει να ελέγχεις άριστα το σώμα σου. Τελευταία μα εξίσου σημαντική είναι η έκφραση, η δυναμικότητα και το συναίσθημα γιατί, ας μην ξεχνάμε πως είναι Aerial Dance, δηλαδή χορός.

Pole Dance (Χορός σε στύλο)
Το pole dance εκτός από αισθησιακός χορός είναι ένας πολύ πρωτότυπος τρόπος να γυμνάσουμε το σώμα μας, να αποκτήσουμε ευλυγισία και ορθοσωμία. Το pole dance περιλαμβάνει χορό στο έδαφος και στο στύλο, ακροβατικά αλλά και ένα κάπως πιο εκφραστικό κομμάτι. Όλα αυτά συμβάλλουν ώστε να ανέβει η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και το κίνητρο για βελτίωση.Zumba
Η Zumba είναι το παιδί που γεννήθηκε όταν ο Beto Perez από την Κολομβία, μπέρδεψε την αερόβια γυμναστική με το χορό. Γυμνάζεσαι χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Η μεγάλη επιτυχία της zumba στηρίζεται στην ευκολία και τη διαφορετικότητα. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες όπως zumba gold ειδική για ηλικιωμένους, zumba toning με βαράκια, aqua zumba σε πισίνα και άλλες. Τα οφέλη της zumba είναι η αποτελεσματική αερόβια άσκηση, η μυϊκή τόνωση και φυσικά η έκφραση μέσα από της χορευτικές κινήσεις και τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , σε γυναίκες και άνδρες.
Caribbean Heat ( Ragga/Dancehall, Soca, Kuduro, Reggaeton)
Ρυθμοί της Καραιβικής, ένα mix απο παραδοσιακούς groovy ρυθμούς της Καραιβικής με ιδιέταιρη έμφαση στο είδος του dancehall που χαρακτηρίζεται από το γρηγορότερο ρυθμό του, τη χρήση «συνθεσάιζερ» και rap φωνητικών .
Broadway
Ένα mix απο σύγχρονο, Funky Jazz, Drama & Musical που θα σας ταξιδέψει στα χορευτικά LOFTS της Νέας Υόρκης.
Salsa (On1)
Η Salsa είναι ένας χορός που δημιουργήθηκε από ρυθμούς που συνδιάζουν την λατινοαμερικάνικη και αφρικανική κουλτούρα. Τα βασικά της βήματα διαμορφώθηκαν από Cuban Son, Guaguanco, Mambo και άλλα είδη afro-cuban μουσικής. Σε αρχικό στάδιο εξέλιξης της salsa, βλέπουμε επιρροές από Cuban Son δεκαετία του ’20 και πιο συγκεκριμένα από ρυθμούς του Son Montuno του χορού Danzon, Mambo, Guaguanco και άλλων Afro-Cuban παραδοσιακών χορών. Η salsa που σήμερα ξέρουμε, είναι ένα πλούσιο μείγμα από λατινοαμερικάνικες και δυτικές επιρροές δηλαδή Puerto Rico, Cuba και Colombia χωρίς όμως να αφήσουμε απ’εξω τους ευρωπαϊκούς και ballroom χορούς που άφησαν και αυτοί το στίγμα τους. Ιστορία που σήμερα αγγίζει τα 90 χρόνια έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούμε τρία κύρια στυλ: το «Cuban style» (Casino) το «New York style» (on2) καθώς και το «Los Angeles style»(on1)
Afro Latin
Χορεύετε Jazz, Conteporary, Ballet, Latin? Ένα είδος που θα σας κάνει να εξελίξετε την κινησιολογία του σώματος σας, βασισμένο στην αφρικάνικη χορευτική θεωρία πως η ενέργεια της κίνησης πηγάζει απο την γή, συνδυασμένο με στοιχεία μοντέρνου, Afro και Latin.
  • Διαλέξτε τον αγαπημένο σας χορό και γίνετε αστέρι.
  • Επιλογές ανάμεσα σε ορισμένους από τους πιο πρωτότυπους χορούς που δύσκολα θα βρείτε να διδάσκονται αλλού.
  • Σύστημα διδασκαλίας που κάνει κάθε μάθημα μια εύκολη, αποδοτική και ευχάριστη εμπειρία
  • Σε καινούριο χώρο με 120τ.μ. Dance Stage
  • Διδάσκουν ορισμένοι από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους χορού

Image 1Image 2

Τηλ. επικοινωνίας: 6979 989881
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-23:00.

Step Up Dance Studio

Μπραντούνα 5
54626 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Step Up Dance Studio, Θεσσαλονίκη, 54626, Μπραντούνα 5
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: