Cocktail blog

Σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών «Ίσαλος»

Αν νομίζετε πως κάποιες αγάπες σταματούν με το που φεύγει το καλοκαίρι (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) μάλλον κάνετε λάθος. Γιατί υπάρχουν αγάπες πιο ισχυρές από τον χρόνο και σίγουρο πιο ισχυρές από τον καιρό. Γιατί όπως καταλαβαίνετε η διάθεση να μάθετε να κρατάτε το πηδάλιο με καμάρι είναι… εκτός καιρού όπως και βέβαια το πείσμα σας για να μάθετε να οργώνεται τις θάλασσες με ασφάλεια και κέφι.Το απαραίτητο δίπλωμα, το οποίο θα σας επιτρέπει την δυνατότητα χειρισμού οποιουδήποτε ταχύπλοου σκάφους, από jet-ski έως και σκάφους 20 μέτρων θα είναι μια εύκολη πραγματικότητα ακόμη και τώρα. Σε μια εποχή κατάλληλη για να μάθετε πως να χειρίζεστε ένα σκάφος σε πιο κανονικές συνθήκες από το καλοκαίρι,
με υπαρκτούς κινδύνους και συνθήκες που θα τεστάρουν τις γνώσεις που ευθύνονται για την ασφάλεια τη δική σας και όσων θα σας συνοδεύουν στα ταξίδια σας.

Στη σχολή «Ίσαλος», με 12 ώρες θεωρητικά και 4 ώρες πρακτικά μαθήματα, θα είστε έτοιμοι να δώσετε εξετάσεις που θα πιστοποιήσουν ότι είστε ένας έτοιμος θαλασσόλυκος. Οι 12 ώρες θεωρητικών μαθημάτων περιλαμβάνουν: 6 ώρες Ναυτιλία (στίγμα, πορεία, αποστάσεις, φάροι, ναυτικοί κίνδυνοι), 3 ώρες Δ.Κ.Α.Σ (Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεων), 2 ώρες Ναυτική Τέχνη (ασφαλής πλεύση, αποφυγή κινδύνων, πρόσδεση, κόμπους) και 1 ώρα Χειρισμό Ναυτικών Ηλεκτρικών Οργάνων. Μέσα από τις 4 ώρες πρακτικών μαθημάτων, θα μάθετε σε σκάφος πλαγιοδέτηση, πρυμνοδέτηση, διάσωση ναυαγού, αποκόλληση, αγκυροβόλια και πιθανές μηχανικές βλάβες. Τα τμήματα είναι ολιγομελή, 3-4 ατόμων και σε περίπτωση που δεν τα πάρετε με την πρώτη, τα μαθήματα θα συνεχιστούν χωρίς extra χρέωση μέχρι να γίνετε expert.Οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ικανότητας χειριστού ταχύπλοου σκάφους γίνονται στο Λιμεναρχείο ενοποιών τριμελούς επιτροπής του Λιμενικού Σώματος. Στο γραπτό μέρος πρέπει να απαντήσετε σε 20 ερωτήσεις, έχοντας δικαίωμα να κάνετε μέχρι και δύο λάθη, ενώ στο πρακτικό θα εξεταστείτε προφορικά σε θέματα που αφορούν τα εφόδια του σκάφους και τον ναυτικό χάρτη. Η εξέταση τελειώνει με την εκτέλεση διαφόρων χειρισμών με το εκπαιδευτικό σκάφος.
Η σχολή χειριστών ταχυπλόων σκαφών «Ίσαλος», ιδρύθηκε το 2007 από δύο έμπειρους αξιωματικούς της Σχολής Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, με δεκαετή εμπειρία στο ναυτικό επάγγελμα. Με συνέπεια και αγάπη για τη θάλασσα, παρέχουν πλήρη εκπαίδευση ώστε να γίνει το ταχύπλοο σκάφος σας το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο. Η καλύτερη διαφήμιση της σχολής «Ίσαλος», είναι η επιτυχία των μαθητών της στις εξετάσεις υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων.Εκτός από μαθήματα για δίπλωμα ταχυπλόου στον «Ίσαλο», θα βρείτε κι άλλες υπηρεσίες, όπως ναυτιλιακές διεκπεραιώσεις, (άδειες πλόων, λεμβολογήσεις, μεταβιβάσεις σκαφών, άδειες ρυμούλκησης, άδειες VHF, ερασιτεχνικές-επαγγελματικές-ατομικές άδειες αλιείας), ασφάλειες σκαφών σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές για οικονομικά πακέτα, έρευνα αγοράς και πώληση σκαφών, συμβουλές για αγορά εξοπλισμού, ηλεκτρονικών οργάνων, σωστικών μέσων και κινητήρων που αρμόζουν στο σκάφος σας. Επίσης στον «Ίσαλο» θα φροντίσουν να σας εξυπηρετήσουν στην ενοικίαση του κατάλληλου σκάφους αναψυχής με τις καλύτερες τιμές της αγοράς για εσάς και την παρέα σας. Έτσι θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με όσα μάθατε αποδεικνύοντας ότι είστε ένας καλός καπετάνιος.
  • Μαθήματα για απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου από πλοιάρχους του εμπορικού ναυτικού με μακροχρόνια εμπειρία.
  • Η άδεια χειριστή ταχυπλόου επιτρέπει την δυνατότητα χειρισμού οποιουδήποτε ταχύπλοου σκάφους, από jet-ski έως και σκάφους 20 μέτρων με απεριόριστη ιπποδύναμη. 
  • Μαθήματα για απόκτηση Διπλώματος Χειριστού Ταχυπλόου
  • Απαιτούνται 12 ώρες θεωρητικά και 4 ώρες πρακτικά μαθήματα

 
Image 1

Image 2Image 3
Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία στα 2310 839259 & 6974 738139

Απαραίτητα δικαιολογητικά: 
  • Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας
  • Φωτοτυπία άδειας ικανότητας οδήγησης αυτοκινήτου ή βεβαίωση ιατρικής εξέτασης
  • Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση
  • Εξουσιοδότηση προς τη σχολή
  • 3 ατομικές φωτογραφίες
  • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να έχει Αριθμό Φορολογικού Μητρώου

Σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών «Ίσαλος»

Δελφών & Μαυρομιχάλη 1
54248 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών «Ίσαλος», Θεσσαλονίκη, 54248, Δελφών & Μαυρομιχάλη 1
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: