Cocktail blog

AVG LinkScanner Free Edition 2013.0.2793-download


Οι πιθανοί κίνδυνοι του Διαδικτύου δεν περιορίζονται μόνο σε ιούς που μεταδίδονται μέσω e-mail ή ιούς τύπου Trojan ή να κρύβονται σε ύποπτα προγράμματα. Μπορούν επίσης να είναι σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Για την αποφυγή της μόλυνσης από online spyware ή από phishing επιθέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AVG LinkScanner, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε ως ανεξάρτητη, αυτόνομη app.
Για να το δοκιμάσετε εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης (λειτουργεί με τον Internet Explorer ή Firefox), πηγαίνετε στο Google, και κάντε αναζήτηση ενός όρου όπως π.χ «warez» . Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα δείτε κάποιο εικονίδιο πράσινο που σημαίνει ότι το LinkScanner τα ορίζει ως ασφαλή. Αν όμως δείτε και τονίζονται  με θαυμαστικό προειδοποίησης, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος. (Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω στο εικονίδιο για πλήρη εξήγηση.)

Επειδή το πρόγραμμα περιορίζεται σε web σάρωση ιστοσελίδων, δεν παρεμβαίνει με τα άλλα εργαλεία προστασίας από ιούς. Μπορείτε να εκτελέσετε το LinkScanner παράλληλα με τα υπάρχοντα προγράμματα προστασίας από ιούς που έχετε και να αποκτήσουν τα οφέλη από τη χρήση παράλληλα δύο μηχανών ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows
Download

lovefortechnology.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: