Cocktail blog

Ξενοδοχείο Το Καδί στα Ζαγοροχώρια

 Στο πιο γοητευτικό  και μαγευτικό χωριό του Ζαγορίου, το Τσεπέλοβο, βρίσκεται το Ξενοδοχείο "Το Καδί". Ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση του φυσικού τοπίου με την φιλοξενία μιάς αξέχαστης διαμονής για δύο, για όλη την οικογένεια, για παρέες.
Ανακαλύψτε την γοητεία της παράδοσης και της άνεσης, σ΄ ένα χώρο με ξεχωριστό ύφος, στύλ και αρχοντιά!

Σ' ένα τόπο που ονομάζεται Ζαγόρι όπου ο χρόνος, η φύση και οι άνθρωποι σμίλεψαν την πέτρα με το δικό τους τρόπο δημιουργήσαμε το Ξενοδοχείο "Καδί", μια μικρή οικογενειακή επιχείριση φτιαγμένη με πολύ μεράκι και ξεχωριστή φροντίδα, συμβάλλοντας ο κάθε ένας από εμάς στο να γίνει η διαμονή σας στο Τσεπέλοβο καλύτερη και πληρέστερη.
Τα Ζαγοροχώρια


Τα  Ζαγοροχώρια είναι ένα δίκτυο από 46 χωριά σκορπισμένα που ξεπροβάλλουν ανάμεσα σε δασωμένα από πεύκα και έλατα βουνά της Πίνδου, βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων.  ΤαΖαγοροχώρια έχουν χτιστεί σύμφωνα με το πρότυπο του φυσικού τους χώρου, του ζαγορίτικου τοπίου και, παρά την επέλαση του εκσυγχρονισμού, διατηρούν την αρχιτεκτονική τους φυσιογνωμία απαράλλαχτη μέχρι σήμερα.
 Η λέξη Ζαγόρι πρωτοεμφανίστηκε σε έγγραφο του 1321 και σημαίνει "πίσω από τα βουνά". Είναι ένα από τα πολλά τοπωνύμια της Ηπείρου, που προέρχονται από τα Σλαβικά. Τα Ζαγοροχώρια είναι φημισμένα για την απίστευτη φυσική ομορφιά τους, την ξεχωριστή αρχιτεκτονική τους και τη μακρά ιστορία τους. Και φυσικά όχι άδικα, αφού το συγκλονιστικό φυσικό τοπίο, η γραφικότητα κάθε χωριού ξεχωριστά και οι απεριόριστες δυνατότητες εξορμήσεων και παντός τύπου δραστηριοτήτων πραγματικά μαγεύουν και εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.
Τα Ζαγοροχώρια έχουν έκταση περίπου 1.000 τ. χλμ και χωρίζονται σε τρία γεωγραφικά τμήματα: το Δυτικό, τοΑνατολικό και το Κεντρικό Ζαγόρι. Κάθε τμήμα έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία.



Παροχές δωματίου:
  • Τηλεόραση
  • Μπάνιο
  • Αυτόνομη θέρμανση
Παροχές ξενοδοχείου:
  • Άνετος χώρος καθιστικού
  • Τζάκι
  • Αυλή


Το Καδί
Τσεπέλοβο, Κεντρικό Ζαγόρι
Τηλέφωνο: 6973312753
http://www.kadi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: